Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παντού τους αποδοκίμασαν, παντού φώναξαν προδότες και αλήτες. Οι εθνοτερμίτες, οι αντίχριστοι, οι πραγματικά πατριδοκάπηλοι, αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες

Επικός για άλλη μια φορά ο Γιώργος Τράγκας κατά της χούντας των ροζουλί


Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τράγκας μέσω της εκπομπής «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, κατά του Τσίπρα και της πολιτικής του παρέας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έδωσαν όλους τους εθνικούς πόρους σε ξένη διαχείριση»

Συγκεκριμένα είπε:

«Χθες παντού τραγούδησαν το Μακεδονία ξακουστή, παρά τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, παρά τη φασιστική ατμόσφαιρα. Παντού τους αποδοκίμασαν, παντού φώναξαν προδότες και αλήτες. Οι εθνοτερμίτες, οι αντίχριστοι, οι πραγματικά πατριδοκάπηλοι, αυτοί που καπηλεύτηκαν τα πατριωτικά αισθήματα τους απέναντι στους Γερμανούς, αυτοί που φώναζαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια αποδοκιμάστηκαν σε πανελλήνια κλίμακα. Και όσοι τόλμησαν να εμφανιστούν κάπου κυνηγήθηκαν από το λαό και θα κυνηγηθούν και από την ιστορία, τα παιδιά μας τα εγγόνια μας.

Οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν σήμερα ότι ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τουρκικό νησί που είναι υπό παράνομη κατοχή. Αυτή την προπαγάνδα περνάει σήμερα η Τουρκία. Ας όψεται ο Τσιρώνης και άλλοι που βγαίνουν στα κανάλια και δίνουν κίνητρο στους Τούρκους. Οι μεγαλύτεροι συνήγοροι ανθέλληνες, είναι οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ. Έχουν βάλει την πατρίδα μας σε σχέδιο αποσύνθεσης και διάλυσης. Το πολιτικό προσωπικό συναγελάζεται μαζί τους, δεν τους νοιάζει που διαλύεται η Ελλάδα. Δύο χρόνια πριν γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, η χώρα βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Η κυβέρνηση έδωσε όλους τους εθνικούς πόρους σε ξένη διαχείριση. Έχουμε κυβέρνηση εθνομιδενιστών, μαριονετών και δοσίλογων που πούλησε την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας. Καπηλεύτηκε τα δημοκρατικά αισθήματα των Ελλήνων. Αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και τολμάνε κάποιοι να μιλάνε για πατριδοκαπηλία όταν έλεγαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια.»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε κυβέρνηση δοσίλογων, των χειρότερων που πούλησε το όνομα της Μακεδονίας, που πούλησε κερκόπορτες, ανοίγοντας την όρεξη των Τούρκων. Είναι μια πολιτική συμμορία εθνομιδενιστών που ερήμην του κυρίαρχου ελληνικού λαού προέβη και προβαίνει σε πράξεις εσχάτης προδοσίας, δημιουργίας προϋποθέσεων της αλλοίωσης και αποσύνθεσης της ελληνικής φυλής για δώσουν σε χιλιάδες ξένους εκλογικά δικαιώματα. Για αυτό χτες στην επέτειο της 25ης Μαρτίου δύο έτη πριν από τα 200 χρόνια παρά τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, πάρα τον εμφανή περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης, η οργή φάνηκε παντού σε όλη τη χώρα και σε ολόκληρη την ομογένεια. Πάνω από τη Λάρισα δεν θα μπορούν να περπατήσουν, δεν υπάρχει ίσκιος για αυτούς. Εμείς τώρα ξέρουμε και γνωρίζουμε. Είναι η ώρα που θα πρέπει να φύγουν πολύ μακριά, όσοι πρόδωσαν την Μακεδονία ερήμην του ελληνικού λαού. Θα πρέπει να φύγουν μακριά όσοι πρόδωσαν την Ελλάδα. Η ιερή γη σείεται και «ξερνάει» όσους μετείχαν της σχετικής πλειοψηφίας που εκπροσωπούσε ισχνότατη λαϊκή μειοψηφία. Όσοι μετείχαν της προδοσίας της προδοτικής συμφωνίας θα έχουν περιπέτειες με τον λαό και αργότερα με την δικαιοσύνη. Ερήμην του ελληνικού λαού οι κάπηλοι, οι αντίχριστοι χωρίς καν να τον ρωτήσουν να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς», και να ξεπουλάει τη χώρα αποφασίζοντας για τις μελλοντικές γενιές. Κανείς δεν είναι θεόσταλτος, ουδείς άφρονας, ουδείς πανίβλακας, γιατί όσο το πιστεύουν είναι για το Αιγινήτειο . Δεν προδίδεις έτσι τη Μακεδονία χωρίς συνέπειες. Να παραιτηθούν τώρα και να πάνε σπίτι τους πριν να έχουν την τύχη των απριλιανών.

Σε λίγο οι Τούρκοι θα μας πουν κάνα πρωί ότι κατέχουν και την Πειραϊκή. Τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησαν να εμφανιστούν σε παρέλαση καταδιώχθηκαν. Προσπάθησαν κάποιοι να μιλήσουν για εξτρεμιστές, πρόκειται περί ηλιθίων όσοι τα λένε αυτά.

Ο κόσμος θέλει να τους λιντσάρει. Όλοι οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας θέλουν να τους απομακρύνουν από τα εδάφη τους. Όταν καταπατάς την δημοκρατία, όταν είσαι μαριονέτα των ξένων, όταν υπακούς στις εντολές των ξένων ο κόσμος θέλει να σε κυνηγήσει και να σε καταδιώξει. Ξεσηκώνουν και τις πέτρες. Όταν είσαι μαριονέτα της Μέρκελ μην περιμένεις από το λαό να σου φωνάξει Ωσαννά. Έδωσε το δικαίωμα στους Τούρκους να πουν ότι είναι τουρκικό νησί το Αγαθονήσι. Όλη αυτή η πολιτική αγυρτεία, η μειοδοσία που κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά πάνελ, άνοιξαν τις ορέξεις των γειτόνων, εισήγαγαν την χώρα σε πλαίσιο αποσύνθεσης.»

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...