Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Πούτιν στον Σαρκοζί: "Αν συνεχίσεις να μιλάς έτσι, θα σε διαλύσω"


«Αν μου μιλάς εμένα έτσι, θα σε τσακίσω»...


Ένα συγκλονιστικό παρασκήνιο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γάλλος δημοσιογράφος Nicolas Hénin, σε ένα...
ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το μυστήριο Πούτιν», το οποίο προβλήθηκε στο κανάλι France 2.

Όπως επισημαίνεται στο ντοκιμαντέρ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε πει στον νεοεκλεγέντα -τότε- πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί σε κατ’ ιδίαν τους συζήτηση: «Αν συνεχίσεις σε αυτό τον τόνο θα σε τσακίσω».

Πρόκειται για την χρονιά 2007 όταν ο Νικολά Σαρκοζί είχε συνάντηση με τον Πούτιν, στο πλαίσιο της Συνόδου των G8, στο Heiligendamm της Γερμανίας.

Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Όταν τελείωσε, ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους σαν χαμένος. Τα ΜΜΕ τότε είχαν υποθέσει τότε ότι ο Σαρκοζί είχε πιεί κάποιο ποτηράκι βότκα παραπάνω. Αλλά δεν γνώριζαν τι είχε μεσολαβήσει και ήταν έτσι.

Ο δημοσιογράφος Nicolas Hénin αποκαλύπτει τώρα ότι ο Σαρκοζί βγήκε σαν χαμένος από την συνάντηση γιατί απλά ο Ρώσος πρόεδρος τον είχε απειλήσει!

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Σαρκοζί μπαίνοντας στην αίθουσα είπε στον Πούτιν: "Με εμένα θα μιλήσεις για προβλήματα που καίνε. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί στην Τσετσενία".

Ο Πούτιν επέτρεψε στον Σαρκοζί να μιλήσει, έπειτα ακολούθησε για λίγο σιγή και τέλος του απήντησε (ελεύθερη απόδοση): "Αν συνεχίσεις να μου μιλάς σε αυτό τον τόνο θα σε τσακίσω, εσένα και τη χώρα σου"...
https://www.foulscode.com/2016/12/blog-post_478.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...