Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Τα χρήματα που δίνουμε εκεί γίνονται σφαίρες και πολεμικά αεροσκάφη κατά της Ελλάδος

Ρεύμα για αγορές στην Αδριανούπολη από τα Βαλκάνια


Κατέχουν παράνομα το 40% της Κύπρου, απειλούνε καθέ τόσο την υπόλοιπη, δεν μας επιτρέπουν (με απειλή πολέμου) να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα, υπονομεύουν συνεχώς την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη και εμείς πάμε και τους δίνουμε χρήματα…. Τα χρήματα που δίνουμε εκεί, σε μια στρατιωτικοποιημένη οικονομία όπως η τουρκική, γίνονται σφαίρες και πολεμικά αεροσκάφη.
 
Την ώρα που οι τουρίστες από Ελλάδα και Βουλγαρία συνεχίζουν να συρρέουν στην Αδριανούπολη, κόσμος που ζει και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, ανακάλυψε την πόλη.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης Ρετζέπ Ζιπκινκούρτ δήλωσε πως ¨Στην Αδριανούπολη δεν έρχονται μόνο Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες. Τις τελευταίες μέρες άρχισαν να έρχονται μουσαφίρηδες από ¨Μακεδονία¨, Ρουμανία, Κροατία και Σερβία. Η Αδριανούπολη είναι υποψήφιος τουριστικός παράδεισος¨.
Στην Αδριανούπολη που πέρσι με 3 εκ. τουρίστες βρισκόταν στην τρίτη θέση στην Τουρκία μετά από την Αττάλεια και την Κωνσταντινούπολη, συνεχίζουν να συρρέουν Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες. Το Σαββατοκύριακο Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες, γέμισαν τις 4.000 κλίνες της Αδριανούπολης μαζί και τις πανσιόν. Από τις γειτονικές χώρες Ελλάδα και Βουλγαρία, αναφέρεται πως ήρθαν στην Αδριανούπολη περισσότεροι από 20.000 τουρίστες , με 3.000 ιδιωτικά αυτοκίνητα και 150 λεωφορεία. Λόγω της διαφοράς στο συνάλλαγμα, Έλληνες και Βούλγαροι ψωνίζουν από ρούχα μέχρι τρόφιμα, περνάνε το Σαββατοκύριακο στην Αδριανούπολη και κάνουν πολλά ψώνια. Στους δρόμους και τα σοκάκια της Αδριανούπολης που έχει πληθυσμό 162.000, υπάρχουν πολλά οχήματα με ελληνικές και βουλγαρικές πινακίδες.

¨ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΑΓΟΡΩΝ¨

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης Ρετζέπ Ζιπκινκούρτ, είπε πως η Αδριανούπολη κυρίως για Έλληνες και Βούλγαρους έχει καταστεί πόλος έλξης αγορών. Ο Ζιπκινκούρτ είπε πως Έλληνες και Βούλγαροι εδώ και καιρό, επισκέπτονται την Αδριανούπολη και μένουν εδώ. Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε ιδιαίτερη κίνηση γιατί στην Ελλάδα έχουν διακοπές. Λόγω αυτών των διακοπών, όλοι προτίμησαν την Αδριανούπολη. Η Αδριανούπολη έχει γίνει πόλος έλξης για διανυκτέρευση και για ψώνια. Τις τελευταίες μέρες το ποσοστό πληρότητας στα ξενοδοχεία μας κάνει ευτυχισμένους. Είμαστε στο 100%. Όσοι θα μείνουν στην Αδριανούπολη θα πρέπει να κάνουν από πριν κρατήσεις.
………………

Ο Μπαχρί Ντινάρ- Πρόεδρος του Συλλόγου Προώθησης και Προστασίας Ποιότητας Συκώτια, δήλωσε πως είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους τουρίστες με μενού στα ελληνικά και στα βουλγαρικά. Πρόσθεσε πως το Σαββατοκύριακο στους τουρίστες πουλήθηκε συνολικά 1 τόνος από συκώτια.
……………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-edirne-ye-balkanlardan-alis-veris-akini-11871879/

25/3/2019
Σχ: Κατέχουν παράνομα το 40% της Κύπρου, απειλούνε καθέ τόσο την υπόλοιπη, δεν μας επιτρέπουν (με απειλή πολέμου) να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα, υπονομεύουν συνεχώς την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη και εμείς πάμε και τους δίνουμε χρήματα…. Τα χρήματα που δίνουμε εκεί, σε μια στρατιωτικοποιημένη οικονομία όπως η τουρκική, γίνονται σφαίρες και πολεμικά αεροσκάφη.

http://tourkikanea.gr/2019/03/psonia-stin-adrianupoli/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...