Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Νέα Κολοντούμπα : Βελόπουλος Δέν Είναι Προδότες Όσοι Έδωσαν Το Όνομα Μακεδονία!


Περαστικά σε όσους τον πιστέψανε...

σχόλιο Γ.Θ : Το νεοταξικό σύστημα προκειμένου να έχει ολοκληρωμένους σχηματισμούς για να δημιουργεί κυβερνήσεις, χρειάζεται και κατασκευάζει από τα Δεξιά, κόμματα τύπου καρατζαφέρη, καμμένου, βελλόπουλου και από τα Αριστερά, κόμματα τύπου κουβέλη, θεοδωράκη, λεβέντη.
Το πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπευτικής ψευτοδημοκρατίας είναι σάπιο



Αυτήν την ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ την περιμέναμε! Μία δυσάρεστη έκπληξη για αυτούς, ευτυχώς τους λίγους, που τον πίστεψαν (που αποτυπώθηκε σε Βίντεο) επιφύλαξε ο Κυριάκος Βελόπουλος ( πολιτικάντης πρόεδρος του Κόμματος Ελληνική Λύση) στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου Kontra24 στις 7/2/2019, λέγοντας τα εξής: Δέν είναι Προδότες οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το Όνομα της Μακεδονίας!
Φυσικά σε πολλά βίντεο στις εκπομπές του, κατονομάζει ως εθνική καταστροφή και Προδοτική την συμφωνία των Πρεσπών, πρίν και μετά, αφού ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή! Θα πρέπει να τον ενημερώσω ότι δεν υπάρχει προδοσία χωρίς να μην την έχουν διαπράξει Προδότες! Άρα άν θεωρεί την συμφωνία Προδοσία, ποιεί την διέπραξαν, και πώς τους αποκαλούμε αυτούς!; (Ξεκάθαρα Προδότες).

Υστερόγραφο: Δέν είναι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής όσοι υποστηρίζουν ότι είναι Προδότες (153+Πάνο Καμμένο+Προκόπη Παυλόπουλο=155 ) που έδωσαν το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς!


https://corfiatiko.blogspot.com/2019/02/blog-post_858.html
https://priftisnews.blogspot.com/2019/02/blog-post_8.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...