Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Κωλοτούμπα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ!

Καθαρά και ξάστερα το δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

«Προφανώς όταν αναφερόμαστε
επισήμως στην γειτονική χώρα, αν έρθει αύριο ο κ. Ντιμιτρόφ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα του απευθυνθώ ως τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας».

Ουδεμία έκπληξη μας προκαλεί αυτό, βεβαίως, αφού είναι γνωστή η πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για «σύνθετη ονομασία erga omnes με γεωγραφικό προσδιορισμό». Αυτά για όλους τους «μακεδονομάχους» της Νέας Δημοκρατία….


Πηγή

3 σχόλια:

  1. Ο κόσμος της ΝΔ είναι εναντίον της ψευτοσυνθήκης κατα 96%. Στο υπόλοιπο 4% ανήκουν δυστυχώς αρκετα νεοφιλελεύθερα στελέχη όπως και ο Μητσοτάκης. Αν θελήσει ο Κυριάκος να εξαερώσει το κόμμα του ας αποκαλεί τους Σκοπιανούς "Μακεδόνες". Εμείς τί πρέπει να κάνουμε τώρα; Να αφήσουμε τον Τσίπρα να αλωνίζει ή να συγκεντρωθούμε με αυτούς που είναι οι μόνοι που μπορούν να τον κάνουν να παραιτηθεί μετά απο μία βαρειά ήττα; Έτσι θέλησε ο Θεός και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ πρόσωπα ικανά στην πολιτική ( και όχι μόνο) εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια κολωτουμπα; είχε κανείς ποτέ αμφιβολία ότι ήταν κατά των πρεσπων η ΝΔ; οι ψηφοφόροι της θα το ανεχθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμηθούμε επίσης ότι η ηγεσία της αντιπολίτευσης ψήφισε θετικά στις κρίσιμες νομοθεσίες ομοφυλοφιλίας, και ότι έχει τα χέρια της βουτηγμένα στις αγκαλιές του Σόρος. Εκλογικά διλήμματα τύπου Σόρος εναντίον Σόρος νομίζω δεν υπάρχουν για όποιον αγαπά Χριστό και πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...