Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-ISIS για να παραδώσουν οι τζιχαντιστές 40 τόνους χρυσού αξίας 740 δις συριακών λιρών μ΄αντάλλαγμα την εκκένωσή τους

σχόλιο Γ.Θ : Αυτά που έκαναν οι Ναζι κατά τον Β'Π.Π. , το να λεηλατούν δηλαδή το χρυσό και τους θησαυρούς των χωρών που κατακτούσαν, κάνουν σήμερα οι αμερικανοι συνεχιστές τους στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Συρία και στην Βενεζουέλα

40 τόνοι χρυσού αξίας 740 δις συριακών λιρών είναι στα χέρια της ISIS στο Al-Bagouz στη Deir Ezzor που πολιορκείται από τους συμμάχους των ΗΠΑ τους YPG/SDF με την βοήθεια των πρώτων. Διαπραγματεύσεις είναι πάντα σ΄εξέλιξη μεταξύ Αμερικανών και ISIS για να τους παραδώσουν οι τζιχαντιστές τα λάφυρα αυτά όλα τα χρήματα και τους κρατουμένους με αντάλλαγμα την εκκένωση των ηγετών της τρομοκρατικής οργάνωσης μαζί με τις οικογένειές τους.
Ο αμερικάνικος στρατός θέλει να ελέγξει αυτά τ΄αποθέματα χρυσού και να τα μεταφέρει στην Washington όπως έκανε με τα stocks χρυσού που κατάσχεσε παρανόμως από την Κεντρική Τράπεζα του Ιράκ κατά την αμερικάνικη εισβολή στη χώρα αυτή το 2003.

Πηγές πολιτών σε διάφορες ζώνες της υπαίθρου της Deir Ezzor σημείωσαν ότι είδαν ελικόπτερα των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής που μετέφεραν μεγάλα κουτιά που περιείχαν τους « θησαυρούς » των τρομοκρατών της « Daech » από τη ζώνη Decheicha στα νότια περίχωρα της Hassaké. Οι πηγές ανέφεραν ότι τα προαναφερθέντα κουτιά περιέχουν μεγάλες ποσότητες χρυσού κρυμμένες από τους τρομοκράτες της « Daech » στη ζώνη της Decheicha στα΄ανατολικά της πόλης Chadadi.

Eπιπλέον μάρτυρες διαβεβαίωσαν στις μιντιακές πηγές ότι οι τρομοκράτες της « Daech » είχαν εμταφέρει όλες τις ράβδους χρυσού, εκτιμημένες σε 40 τόνους κλεμμένες από Μοσούλη του Ιράκ και πολλές ζώνες της Συρίας στη ζώνη Decheicha πριν τ΄αμερικάνικα ελικόπτερα πραγματοποιήσουν 2 προσγειώσεις σε 2 ζώνες της Hajine στη Deir Ezzor και Decheicha στα νότια περίχωρα της Hassaké για να μεταφέρουν μια ομάδα ηγετών των τρομοκρατών της « Daech » που πήγαν στις αμερικάνικες δυνάμεις και οι οποίοι οδήγησαν έπειτα τους Αμερικάνους στις κρύπτες με τον κλεμμένο τους χρυσό.


https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...