Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η Αγγλία ανέδειξε το θέμα του πράκτορα Sergueï Skripal για να εκβιάσει καθώς η Συρία συνέλαβε βρετανούς πράκτορες και συμβούλους συμμάχους των τρομοκρατών στην Α Γκούτα κι αρνείται να τους παραδώσει.Ο Πούτιν άδειασε την αγγλική αντιπροσωπεία που πήγε να τους ζητήσει

Απ’ ότι φαίνεται το Λονδίνο είχε πολύ σοβαρό κίνητρο για να ανασύρει θέμα δολοφονίας πράκτορα του Sergueï Skripal με νευροτοξικά για να επιβάλει οικονομικές και διπλωματικές κυρώσεις κατά Ρωσίας. Από την αρχή της μάχης στην Α Γκούτα είχαμε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι γαλλικές και αγγλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν απευθυνθεί στη Δαμασκό για την ασφαλή απευλευθέρωση συμβούλων και πρακτόρων τους που παράσχουν υποστήριξη στις τρομοκρατικές οργανώσεις και ότι μετά την άρνηση της Δαμασκού είχε αποσταλεί διπλωματική αντιπροσωπεία στη Ρωσία για διευθέτηση του ίδιου ζητήματος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πούτιν αρνήθηκε να συζητήσει πριν εξετάσει διεξοδικά το φάκελο αυτό των πρακτόρων.

Ρώσος ειδήμονας ο Sergey Filatov ανέφερε ότι οι προκλητικές δηλώσεις των Boris Johnson και Τερέζα Μέι που επέβαλαν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν αναμενόμενες καθώς στο έδαφος της Α Γκούτα βρίσκονται βρετανοί πράκτορες των οποίων η ακεραιότητα ενδιαφέρει πάρα πολύ τη Μ Βρετανία. 
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι πράκτορες αυτοί να έχουν ήδη συλληφθεί από το συριακό κράτος κι αυτός να είναι ο λόγος της υστερίας της Αγγλίας.

Επίσης για α΄φορά η Hmeimim συλλέγει στοιχεία κι αποδείξεις για ταυτοποίηση προσώπων που βρίσκονται στην Γκούτα και είναι ξένοι υπήκοοι. O Αlexander Ivanov εκπρόσωπος τύπου της Χαμινίνια αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα για χώρες και τα πρόσωπα που εργάζονται για τις τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γκούτα και τη χρηματοδότησή τους. Ο ίδιος αναφέρει ότι η Ρωσία δημοσίευσε τα ευρήματα των συριακών δυνάμεων που αφορούσαν εργαστήρια χημικών όπλων στη Γκούτα. 
Υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει ένας υψηλόβαθμος βρετανός αξιωματικός που παραμένει ασύλληπτος στην περιοχή της Α Γκούτα και ο μιντιακός και διπλωματικός εκβιασμός για τον πράκτορα δεν είναι παρά ένας εκβιασμός για να μην συλληφθεί αυτός ο βρετανός πράκτορας και η καλά αφομοιωμένη ομάδα που έχει οργανώσει.
Πρόκειται για ένα επικίνδυνο χαρτί που αν τυχόν αποκαλυφθεί η Βρετανία θα υποστεί τεράστιο κόστος. 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...