Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Το μίσος της Δύσης για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αληθινή Δημοκρατία

σχόλιο Γ.Θ : Διαβάστε το οπωσδήποτε και διαδώστε το παντού!

Paul Craig Roberts: H Ηθική Ακεραιότητα Εξαφανίστηκε από την Δύση

[Με αυτόν τον τίτλο άρχισε την ροή της ειδησεογραφίας του το δημοφιλέστερο ανεξάρτητο αμερικανικό πρακτορείο Zero Hedge, με το άρθρο του διεθνώς διάσημου από τα βιβλία, την πολιτική και επιστημονική του ιστορία και την αγωνιστική αρθρογραφία του για την παλινόρθωση της Δημοκρατίας, της Εντιμότητας και του Ορθολογισμού στην αμερικανική πατρίδα του, καθηγητή Paul Craig Roberts, την Τρίτη 27 Μαρτίου, επαύριο της απόφασης απελάσεων υπερεκατό Ρώσων διπλωματών, (δεκάδων ως «κατασκόπων), από περίπου είκοσι χώρες της Δύσης,--κατόπιν συμμαχικών παραινέσεων της Ουάσιγκτων, όπως ανέφεραν ανταποκριτές ευρωπαϊκών τηλεοπτικών δικτύων. Ιδού το ιστορικό άρθρο:]
Παρουσίαση Μιχαήλ Στυλιανού¨


Μεταξύ των Δυτικών πολιτικών ηγετών δεν υπάρχει ούτε ίχνος ακεραιότητας ή εντιμότητας. Ο Δυτικός Τύπος και τα τηλεοπτικά Μέσα είναι ανέντιμα και διεφθαρμένα σε βαθμό που δεν επιδέχεται επανόρθωση. Ωστόσο η ρωσική κυβέρνηση επιμένει να φαντασιώνεται «συνεργασία με του Δυτικούς εταίρους της». Ο μόνος τρόπος για την Ρωσία να συνεργαστεί με απατεώνες είναι να γίνει απατεώνας. Αυτό είναι που θέλει η ρωσική κυβέρνηση;

Ο Φίνιαν Κάνινγκαμ επισημαίνει τον παραλογισμό της πολιτικής και δημοσιογραφικής θύελλας για το (καθυστερημένο) συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Τραμπ στον Πούτιν, για την επανεκλογή του με 77% των ψήφων, μια επίδειξη δημόσιας αποδοχής που κανένας Δυτικός ηγέτης δεν θα μπορούσε να επιτύχει. Εξωφρενικός Αμερικανός γερουσιαστής της Αριζόνας αποκάλεσε «δικτάτορα», τον άνθρωπο με την μεγαλύτερη εκλογική πλειοψηφία της εποχής μας. Ωστόσο ένας πραγματικός αιμοσταγής δικτάτορας της Σαουδικής Αραβίας γίνεται δεκτός με τιμές στον Λευκό Οίκο και περιβάλλεται με κολακείες από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Δυτικοί πολιτικοί και τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ τελούν σε ψυχική εξέγερση για την αποδιδόμενη δηλητηρίαση, που δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο, ενός άλλοτε κατασκόπου χωρίς καμιά σημασία, με διαταγές του ίδιου του Προέδρου της Ρωσίας. Αυτού του είδους οι εξωφρενικές ύβρεις, που εκτοξεύονται εναντίον του ηγέτη του στρατιωτικά ισχυρότερου έθνους –και η Ρωσία είναι ένα έθνος, αντίθετα από τις χώρες-συνονθυλεύματα της Δύσης- ανεβάζει τις πιθανότητες ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα, πολύ περισσότερο από τους κινδύνους στον Ψυχρό Πόλεμο του 20ουΑιώνα. Οι παράφρονες που εκτοξεύουν αυτές τις αστήρικτες κατηγορίες δείχνουν πλήρη αδιαφορία για κάθε ζωή στον πλανήτη. Εντούτοις θεωρούν τους εαυτούς τους ως το άλας της Γης και ως «μοναδικό και αναντικατάστατο λαό».
Σκεφτείτε γι΄αυτήν την λεγόμενη δηλητηρίαση Σκρίπαλ από τη Ρωσία. Τι άλλο μπορεί να είναι από μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια για την δαιμονοποίηση του Προέδρου της Ρωσίας; Πως μπορεί η Δύση να είναι τόσο εξαγριωμένη για τον θάνατο ενός πρώην διπλού πράκτορα, δηλαδή ενός απατηλού ατόμου και να είναι τελείως αδιάφορη για τα εκατομμύρια ανθρώπους που καταστράφηκαν από την Δύση, μόνο μέσα στον 21ο Αιώνα; Που είναι η εξαγρίωση των λαών της Δύσης για τους μαζικούς θανάτους, για τους οποίους η Δύση ευθύνεται, ενεργώντας μέσω του Σαουδίτη πράκτορά της, στην Υεμένη; Που είναι η αγανάκτηση των λαών της Δύσης για τους θανάτους στην Συρία; Για τους θανάτους στην Λιβύη, στην Σομαλία, στο Πακιστάν, στην Ουκρανία, στο Αφγανιστάν; Που είναι η ηθική εξέγερση στη Δύση για τις συνεχείς Δυτικές επεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών; Πόσες φορές η Ουάσιγκτον ανέτρεψε μιαν δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ονδούρα, για να εγκαταστήσει ένα δικό της ανδρείκελο;
Η διαφθορά στην Δύση εκτείνεται πέρα από πολιτικούς, δημοσιογραφική πορνεία και ένα αμέριμνο κοινό στους ειδικούς/εμπειρογνώμονες. Όταν η γελοία Κοντολίζα Ράις, σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου Τζωρτζ Μπους, υποστήριζε πως τα ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσείν απειλούν να στείλουν ένα πυρηνικό νέφος πάνω από μια αμερικανική πόλη, οι ειδικοί εμπειρογνώμονες δεν την έκαναν, με χάχανα, να πάει να κρυφτεί. Η πιθανότητα να συνέβαινε κάτι σαν αυτό πού έλεγε ήταν ακριβώς μηδενική και κάθε ειδικός το ήξερε. Αλλά οι διεφθαρμένοι ειδικοί εμπειρογνώμονες κράτησαν το στόμα τους κλειστό. ΄Ηξεραν ότι, αν έλεγαν την αλήθεια, δεν θα τους παρουσίαζε πια η τηλεόραση, δεν θα έπαιρναν κρατική επιδότηση, θα βρίσκονταν εκτός λίστας υποψηφίων για κρατικό διορισμό. ΄Ετσι δέχτηκαν το εξωφρενικό ψεύδος, που απέβλεπε να δικαιολογήσει μιαν εισβολή και την καταστροφή μιας χώρας.
Αυτή είναι η Δύση. Δεν είναι παρά ψέματα και αδιαφορία για τους θανάτους των άλλων. Η μόνη αγανάκτηση για την οποία προσφέρεται είναι η ενορχηστρωμένη και κατευθυνόμενη εναντίον ενός στόχου: Των Ταλιμπάν, του Σαντάμ Χουσείν, του Καντάφι, του Ιράν, του ΄Ασαντ, της Ρωσίας και του Πούτιν και εναντίον των αναθεωρητών ηγετών της Λατινικής Αμερικής. Οι στόχοι της Δυτικής ηθικής εξέγερσης είναι πάντοτε αυτοί που ενεργούν ανεξάρτητα από την Ουάσιγκτον ή που έπαψαν να είναι χρήσιμοι στις επιδιώξεις της Ουάσιγκτον.
Η ποιότητα των προσώπων στις Δυτικές κυβερνήσεις έχει βυθιστεί στον πάτο του βαρελιού. Οι Βρετανοί έχουν τώρα, ως υπουργό των Εξωτερικών, ένα άτομο, τον Μπόρις Τζόνσον, τον οποίον πρώην πρεσβευτής αποκαλεί αντιπροσωπευτικό τύπο του Ψεύτη. Το βρετανικό εργαστήριο ερευνών (χημικών όπλων) στο Porton Down, αντίθετα προς τους ισχυρισμούς του Τζόνσον, δεν ταυτοποίησε ως ένα ρωσικό παρασκεύασμα Νόβιτσοκ την ουσία που συνδέεται με την προσβολή του Σκρίπαλ.
Σημειώστε επίσης ότι εάν το βρετανικό εργαστήριο είναι σε θέση να ταυτοποιήσει ένα τέτοιο παρασκεύασμα, τότε είναι επίσης σε θέσει να το παράγει, ικανότητα που έχουν πολλές χώρες επίσης, αφού η σύνθεσή του δημοσιεύτηκε πριν από χρόνια σε ένα βιβλίο στις ΗΠΑ.
Το ότι η δηλητηρίαση του Σκρίπαλ με Νόβιτσοκ αποτελεί μια ενορχηστρωμένη σκευωρία είναι εξόφθαλμο. Μόλις συνέβη το γεγονός, το αφήγημα ήταν έτοιμο. Χωρίς στοιχεία στο χέρι, η βρετανική κυβέρνηση και τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ ξεφώνιζαν «οι Ρώσοι το έκαναν». Μη ικανοποιημένος με αυτό, ο Μπόρις Τζόνσον ούρλιαξε, «ο Πούτιν το έκανε». Για να εμπεδώσουν τον φόβο και το μίσος της Ρωσίας στην βρετανική συνείδηση, τα παιδιά στο σχολείο διδάσκονται ότι ο Πούτιν είναι σαν τον Χίτλερ.
Τόσο απροκάλυπτες σκευωρίες αποδεικνύουν ότι οι Δυτικές κυβερνήσεις δεν έχουν σε υπόληψη την ευφυΐα των λαών τους. Το ότι οι Δυτικές κυβερνήσεις δεν αντιμετωπίζουν συνέπειες για τόσο τερατώδη ψέματα δείχνει ότι οι κυβερνήσεις αυτές απολαμβάνουν ασυλίας από υποχρέωση λογοδοσίας. Αλλά και εάν η υποχρέωση λογοδοσίας ήταν υπαρκτή, δεν υπάρχει ένδειξη ότι οι Δυτικοί λαοί είναι ικανοί να υποχρεώσουν τους ηγέτες τους να λογοδοτήσουν.
Ενώ η Ουάσιγκτον σύρει τον κόσμο σε πυρηνικό πόλεμο, που είναι οι διαμαρτυρίες; Η μόνη διαδήλωση είναι εγκεφαλοπλυμένοι μαθητές, που διαμαρτύρονται εναντίον της Εθνικής ΄Ενωσης Οπλοφορίας και της Δεύτερης Τροπολογίας του Συντάγματος, που την προστατεύει.
Η Δυτική Δημοκρατία είναι μια απάτη. Κοιτάξτε την Καταλονία. Ο κόσμος ψήφισε για ανεξαρτησία και καταγγέλθηκε γι΄αυτό από Ευρωπαίους πολιτικούς. Η ισπανική κυβέρνηση εισέβαλε στην Καταλονία, ισχυριζόμενη ότι το λαϊκό δημοψήφισμα, στο οποίο ο λαός εξέφρασε την επιθυμία του για το μέλλον του, ήταν παράνομο. Καταλανοί ηγέτες είναι στην φυλακή και αναμένουν δίκη, εκτός του Σαρλ Πουϊτζεμόντ, που κατέφυγε στο Βέλγιο. Τώρα η Γερμανία τον συνέλαβε κατά την επιστροφή του στο Βέλγιο από την Φινλανδία, όπου είχε κάνει διάλεξη στο πανεπιστήμιο του Ελσίνκι και τον κρατά στην φυλακή, για μια ισπανική κυβέρνηση που μοιάζει περισσότερο με του Φραντσίσκο Φράνκο παρά με δημοκρατία. Η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση είναι η ίδια μια συνωμοσία κατά της Δημοκρατίας
Η επιτυχία της Δυτικής Προπαγάνδας στο να κατασκευάζει ανύπαρκτες αρετές για τον εαυτό της αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία της τεχνικής των δημοσίων σχέσεων στην Ιστορία.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...