Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Νέα στοιχεία φωτιά για τους φονιάδες της Δύσης στην Συρία

Μα τι έγιναν οι «400.000 μετριοπαθείς αντάρτες της Γκούτα»;
Δυτικοί ψεύτες σαν τον ψεύτη θεό τους - δαίμονα που έχουν προσκυνήσει

Σύμφωνα με τον Τύπο και τις δυτικές κυβερνήσεις, η Ανατολική Γκόυτα φιλοξενούσε «400.000 μετριοπαθείς αντάρτες».
Ωστόσο, η συρορωσική στρατιωτική επιχείρηση εκκαθάρισης των ομάδων τζιχαντιστών, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παύσης των εχθροπραξιών με τους Σύρους αντάρτες (ψήφισμα 2401 του ΣΑ του ΟΗΕ), δίνει ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μέχρι σήμερα, όπου απελευθερώθηκε το 90% του εδάφους και φαίνεται απίθανο να εμφανίζονται μαζικά νέοι άνθρωποι να εξέλθουν από τα ερείπια:
· 105.000 Σύριοι πιστοί στη συριακή Δημοκρατία έχουν απελευθερωθεί από το ζυγό των τζιχαντιστών.
· Άλλοι 7.000 άνθρωποι, πιθανώς ξένοι τζιχαντιστές και οι οικογένειές τους, έφυγαν υπό συνοδεία στην Ιντλίμπ, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.500 με τα ελαφρά όπλα τους.

Ήτοι μέχρι στιγμής, συνολικά 113.000 κάτοικοι. Είμαστε πολύ μακριά από τους 400.000 που ανέφεραν τα Κράτη μέλη του ΝΑΤΟ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Κανείς δεν παρουσιάστηκε ως «μετριοπαθής αντάρτης» και να ζητήσει την προστασία της Ρωσίας.

Οι απελευθερωμένοι Σύροι μαρτυρούν την υποδούλωση από τους τζιχαντιστές των ανδρών σε ηλικία για να σκάψουν οχυρώσεις και σήραγγες και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στις οποίες υποβλήθηκαν.

Οι τζιχαντιστές συνοδεύονταν από τακτικούς Βρετανούς και Γάλλους στρατιώτες. Οι τελευταίοι δεν συνελήφθησαν, εκκενώθηκαν χωριστά σε μια «ανθρωπιστική» συνοδεία που διοργάνωσε γι 'αυτούς ο ΟΗΕ.

Ο ίδιος τύπος έκθεσης είχε γίνει στο Χαλέπι τον Δεκέμβριο του 2016.

Δεν υπήρξε ποτέ εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, αλλά μια εξωτερική επίθεση που σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Δυτικούς [ 1 ].

[ 1 ] « Επίθεση μεταμφιεσμένη σε εμφύλιους πολέμους », Τιερί Μεϊσάν, Δίκτυο Βολταίρος, 28 Φεβρουαρίου 2018.

Πηγή Δίκτυο Βολταίρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...