Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Βλαντιμίρ Πούτιν (Αρσένιος μοναχός, Σκήτη Κουτλουμουσίου – Άγιον Όρος)

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Κουτλουμουσίου- Ἅγιον Ὄρος

Ο τεράστιος θρίαμβος του Βλαντιμίρ Πούτιν στις εκλογές της Ρωσσίας, γέμισε με κατήφεια και απαισιοδοξία τους ανθρώπους του συστήματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο πονοκέφαλός τους, αντί να λάβει τέλος, όπως φανταστικά περίμεναν, δυστυχώς δυνάμωσε πάρα πολύ και θα είναι παρατεταμένος μέχρι το 2024!

Βλέπετε, είναι ο μόνος Πρόεδρος στον Πλανήτη, που δεν συμπορεύεται με τα σχέδιά τους. Είναι ο μόνος πολιτικός άνδρας, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον λαό του τα τελευταία χρόνια. Είναι ο μόνος Πρόεδρος ενός έθνους, που σεβάστηκε την πίστη, την πατρίδα και την οικογένεια του Ρώσσου πολίτη, που του εμπιστεύθηκε την ηγεσία της χώρας του.

Είναι ο Πρόεδρος, που απαγόρευσε την επάρατη γάγγραινα των ομοφυλοφίλων. Είναι ο Πρόεδρος, που εννόησε καλώς, πως η Προεδρία του πρέπει να αντλεί δυνάμεις από την αγαθή σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Είναι ο Πρόεδρος, που θαύμασε το ήθος του Αγίου Όρους, όταν το επισκέφθηκε και είπε: «Η ηθικότητα που έχει το Άγιον Όρος, αφορά όλους μας». Αυτή η δήλωση του, ήτανε κόλαφος προς τους κράχτες της ανηθικότητος της Δύσεως, που βάλθηκαν να κυριαρχήσει η ομοφυλοφιλία, και όχι μόνον, σε όλο τον Πλανήτη. Αλλά είδαμε και τον λαό της Ρωσσίας, να τιμωρεί ανηλεώς το Κομουνιστικό Κόμμα, αφού μόνον κάτι λίγα ψίχουλα από ψήφους πήρε. Το ίδιο θα γίνει κι εδώ στην Ελλάδα μας, στις τοπικές εκλογές. Η Αριστερά, θα πάρει την πρέπουσα τιμωρία από τον λαό μας, για τα δεινά που μας έφερε τα τελευταία χρόνια.

Ορίστε, κύριοι πολιτικοί της Ελλάδος. Πάρτε πρότυπο και παράδειγμα πολιτικής δόξας, από τον μέγα Πρόεδρο Πούτιν. Αν θέλετε να σας αγαπήσει ο λαός μας, μιμηθείτε τον. Στο χέρι σας είναι, αν θα είστε αγαπητοί στον λαό ή μισητοί. Γρηγορείτε πολιτικοί της Ελλάδος, διότι μέχρι τώρα είστε σφόδρα μισητοί για όλους μας, αφού έχετε αποδειχθεί μέγιστοι προδότες της πατρίδος μας. Αν το θελήσετε να αλλάξετε, για το καλό της χώρας μας, υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη. Ο Πρόεδρος Πούτιν έδωσε προτεραιότητα και σεβασμό στην σωφροσύνη και στην αγάπη για την πατρίδα του και μεγαλούργησε! Το Ίδιο κάνετε κι εσείς πριν να είναι πολύ αργά. Ο νοών νοείτω…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...