Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δρούγος: Δεν έχουμε πάρει είδηση τι έρχεται...


ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΑΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ , ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΠΤΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΝΙΣΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΜΥΑΛΟΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΘΡΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ !!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ Ή ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΑ…

ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩ ΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΕΚΒΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ-ΧΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ. 11 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΜΗΝΕΣ ….

ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ-ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΙΜΑΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΙΤΟΝ,Α ΜΟΝΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ, ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΥ,ΑΣΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΑΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΣΚ-ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΜΟΝΓΚΕΡΙΝΙ. .

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.ΔΥΣΤΥΧΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΣΥΝΕΠΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.ΜΕΛΕΤΟΥΝ. ΑΝΑΛΥΟΥΝ. ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ.ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΕΚΤΙΜΟΥΝ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ.ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ‘ΚΑΝΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ» ΜΟΝΤΕΛΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ HUMAN INTELLIGENCE. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΟΓΙΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ‘ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ». ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ….ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΗΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ «ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ»(ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1996-2002…).ΣΥΝΕΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ .ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ-ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ….ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ 3 ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΕΧΟΥΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΕΔΙΑ….ΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΚΙΑΜΑΧΟΥΜΕ.ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΒΑΘΜΟ..

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...