Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Προχωράει η κατασκευή του αγωγού Nord Stream στη Γερμανική ΑΟΖ

σχόλιο Γ.Θ : Αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή του τέλους της Γερμανίας από τις ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ έκαναν την Γερμανία μεγάλη ξανά, οι ΗΠΑ θα την τελειώσουν τώρα που πάει κόντρα στα ζωτικής σημασίας αμερικανικά συμφέροντα...

Έδωσαν έγκριση οι γερμανικές Αρχές

Το γερμανικό υπουργείο Ναυτιλίας έδωσε την άδεια για την κατασκευή και εκμετάλλευση του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream -2 στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Γερμανίας στην Θάλασσα της Βαλτικής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του υπουργείουΤο γερμανικό υπουργείο, αφού αξιολόγησε τις επιπτώσεις που θα έχει στο περιβάλλον η κατασκευή του αγωγού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υφίστανται εμπόδια που να συνηγορούν στην μη ικανοποίηση του αιτήματος που αφορά την εγκατάσταση του αγωγού σε τμήμα του θαλάσσιου πυθμένα μήκους 31 χιλιομέτρων.
Το γερμανικό υπουργείο επισημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο «όλες οι άδεις που ήταν αναγκαίο να εξασφαλισθούν από την Γερμανία για την υλοποίηση του έργου έχουν δοθεί». Παρόμοιες διαδικασίες έκδοσης των σχετικών αδειών για την κατασκευή του αγωγού βρίσκονται σε εξέλιξη σε τέσσερις χώρες, από τα εδάφη των οποίων θα περάσει ο αγωγός (Ρωσία , Φιλανδία, Σουηδία, Δανία).

ΒΗΜΑ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...