Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Δώσε το «ΠΑΡΩΝ», την ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 Μαρτίου, στην Ιερά Μονή ΑΡΚΑΔΙΟΥ


 Μη μένεις αδρανής περιμένοντας μοιρολατρικά την ιστορική και βιολογική σου εξαφάνιση 



Ελληνίδα, Έλληνα,

Με ιερή συγκίνηση σε καλούμε να ορθώσεις το ανάστημα σου και να συμπορευθείς με εμάς τους συμπατριώτες σου, που, χωρίς κομματικές οι άλλες δεσμεύσεις, αναλάβαμε να προτάξουμε τα στήθη μας, με γνώμονα την αγάπη για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ώστε να την ελευθερώσουμε επιτέλους από τα δυσβάστακτα δεσμά της πνευματικής και οικονομικής εξαρτήσεως, που της επιβλήθηκαν δόλια και ύπουλα από ξένα και εντόπια κέντρα εξουσίας.

Μη μένεις αδρανής περιμένοντας μοιρολατρικά την ιστορική και βιολογική σου εξαφάνιση. Κατάλαβε πως το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, στο οποίο είχες στηρίξει τις ελπίδες σου επί δεκαετίες, σε ΠΡΟΔΩΣΕ και σε παρέδωσε βορά στους ξένους μεταπράτες και εμπόρους ψυχών.

Η μαζική πληθυσμιακή αντικατάσταση των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός και εντελώς απροκάλυπτα εφαρμόζεται η ύπουλη αυτή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εις βάρος του ιστορικού Έθνους μας. Κάποιοι αποφάσισαν να σφραγίσουν την τρισχιλιετή ένδοξη ιστορική μας πορεία με ένα άδοξο τέλος, που δεν αξίζει σε αυτούς που είναι απόγονοι ΗΡΩΩΝ και ΜΑΡΤΥΡΩΝ.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί πλέον, εκόντες άκοντες, ενώπιον ενός ιστορικού διλήμματος∙ είτε θα υποκύψουμε εγκλωβισμένοι ο καθένας στον ατομικό του μικρόκοσμο όπου θα μας φάνε έναν έναν, είτε θα συμπαραταχθούμε και θα τους καταργήσουμε όλοι μαζί!!

ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη στιγμή της δράσης και της εθνικής μας σωτηρίας, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την πνευματική και ιστορική παρακαταθήκη των προγόνων μας στις επόμενες γενεές, που προσδοκούν από εμάς, εναγωνίως, να πράξουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ μας επιλέγοντας να ΖΗΣΟΥΜΕ!

Δώσε το «ΠΑΡΩΝ», την ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 Μαρτίου, στην Ιερά Μονή ΑΡΚΑΔΙΟΥ κατά την πρωινή Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί, ώστε ο Παντοδύναμος Θεός να ευλογήσει το νεοσύστατο και ακομμάτιστο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ μας ΚΙΝΗΜΑ!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...