Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτο κάζο! Ρώσοι ξεφτίλισαν την Αμερικανίδα πρέσβη στον ΟΗΕ!

Γκάφκα ολκής έκανε η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι, η οποία έπεσε θύμα Ρώσων που υποδυόμενοι τον πρωθυπουργό της Πολωνίας κατήγγειλαν υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές της…
Μπινόμο.

Μόνο που η Μπινόμο απλά δεν υπάρχει… είναι μια ανύπαρκτη νησιωτική χώρα στη θάλασσα της νότιας Κίνας που «ανακάλυψαν» οι Ρώσοι.

Ο Βλαντιμίρ Κουζνέτσοφ και η Αλεξέι Στολιάροφ μίλησαν με την Χέιλι για πάνω από 10 λεπτά χωρίς η Αμερικανίδα διπλωμάτης να αντιληφθεί το παραμικρό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι δύο φαρσέρ ζήτησαν τη γνώμη της Χέιλι για την κατάσταση στη Μπινόμο.

«Τη γνωρίζετε τη Μπινόμο; Ανακήρυξαν την ανεξαρτησία τους. Είχαν εκλογές και υποθέτουμε ότι έβαλαν το χέρι τους οι Ρώσοι» είπαν στη Χέιλι.

Άμεσα και χωρίς δισταγμό η Αμερικανίδα διπλωμάτης απάντησε:

«Ναι σίγουρα το έκαναν οπωσδήποτε».

Η Χέιλι μάλιστα δεν περιορίστηκε σε αυτό το σχόλιο αλλά είπε ότι «το γνωρίζουμε και παρακολουθούμε πολύ στενά την κατάσταση. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς αντιμετωπίζουμε ό,τι συμβαίνει στη θάλασσα της νότιας Κίνας».

Οι Ρώσοι φαρσέρ ζήτησαν από την Χέιλι να τοποθετηθεί για το αν ο Πούτιν θα είναι ή όχι επιθετικός προς την Ευρώπη το 2018.


«Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι κάνει τώρα η Ρωσία. Αυτό που βλέπουμε στο Συμβούλιο Ασφαλείας και άλλου είναι ότι προσπαθούν να έχουν κάποια άποψη για κάθε περιοχή. Σε ορισμένες περιοχές τους έχει «βγει» και σε άλλες όχι» απαντά αρχικά η Χέιλι.

«Είναι επιθετικοί και μπορεί να είναι δύσκολο να συνεργαστείς μαζί τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ… Και προσπαθούν να προκαλούν αναταραχή αλλά τους χειριζόμαστε και συνεχίζουμε να τους υπενθυμίζουμε τη θέση τους» σχολιάζει προς τον «Πολωνό πρωθυπουργό».

Σημειώνεται ότι η Πολωνία σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τη θητεία της ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το τελευταίο σχόλιο της Χέιλι, πάντως, προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών που έγραψε στο Facebook:

Νίκι θέλεις στα αλήθεια η Ρωσία να θυμηθεί όλες τις «θέσεις» της στον κόσμο;

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...