Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ

Μου φαίνεται ότι δεν έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα και έτσι τα βάζουμε με τους πολιτικούς, επειδή δεν προάγουν λέει το κοινό καλό ή επειδή μας είπαν ψέμματα ή επειδή μας καταπιέζουν, μας φτωχοποιούν κ.λ.π.
Οι πολιτικοί δεν είναι στην εξουσία για να υπηρετούν εμάς, αλλά για να
ικανοποιούν την προσωπική φιλοδοξία τους, το πάθος τους για εξουσία και την τσέπη τους.

Κανείς δεν τους έβαλε εκεί με το ζόρι, παρότι παριστάνουν ότι είναι εκεί γιατί τους θέλει ο λαός. Όποιος δεν θέλει να είναι εκεί, απλά μπορεί να πάει σπίτι του. Δεν φεύγει όμως κανείς τους, γιατί είναι εκεί για τους δικούς τους απόλυτα προσωπικούς λόγους και προσωπικά συμφέροντα.

Δεν είναι διάβολοι οι πολιτικοί που μας εξαπάτησαν. Απλά εμείς είμαστε ηλίθιοι και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Το θέμα λοιπόν που πρέπει να απασχολεί εμάς, είναι αν οι εκλεγμένοι από εμάς πολιτικοί εξυπηρετούν τους δικούς μας λόγους για τους οποίους τους ψηφίσαμε. Αν δηλαδή εκτελούν τις εντολές μας ή όχι.

Αν δεν εκτελούν τις εντολές μας, απλά πρέπει να τους απολύσουμε. Και επειδή με το υπάρχον πολίτευμα δεν μπορούμε να τους απολύσουμε, πρέπει να αλλάξουμε το πολίτευμα ώστε να μπορούμε.

2 σχόλια:

 1. Το λεει σαφεστατα και ο Μηλιωκας στο προφητικο αυτο τραγουδι του
  https://www.youtube.com/watch?v=bytgx2gByXM


  Τη δουλειά τους κάνουν αυτοί, δεν τους κατηγορώ,
  αλλά πότε θα κοιτάξουμε κι εμείς τη δουλειά μας,
  τους βλέπουμε στην τηλεόραση, τους διαβάζουμε στις εφημερίδες,
  από το ραδιόφωνο συνεχώς και όλο μ' αυτούς ασχολούμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πρώτο πληθυντικό σ' όλες αυτές τις τοποθετήσεις ειδικά μετά τον Ιανουάριο και Σεπτέμβριο του 2015 είναι παραπλανητικό. Δείτε προσεκτικά τα αποτελέσματα των εκλογών και χρεώστε σ' αυτούς τις ευθύνες. Εμείς ανήκουμε στο 0.5 % που ψήφισε σοβαρό κόμμα και όχι κάθε λογής αγιογδύτη. Από το συνωστισμό της Σμύρνης (2007) μάθαμε πάρα πολλά και δεν ξανακάνουμε λάθος στο θέμα εκλογών. Το 99.5 που επιμένει στην ηλιθιότητα ας πάει να πνιγεί. Τα θέλει, τα γουστάρει και τα παθαίνει. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.
  Πρώτο πληθυντικό τέλος. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι ψόφιοι με τα ψοφίμια. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...