Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τα είπε όλα η ερευνήτρια που “ξεκοκάλισε” την σκοτεινή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια και τις μεθόδους της – Ποιες είναι οι τρεις φάσεις του πολέμου που ζούμε – Τι λέει για την νέα γενιά της Λέσχης

Του Άγγελου Ρούσσου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ κάνει στο νέο της βιβλίο που παρουσίασε πρόσφατα η ειδική επί του θέματος ερευνήτρια από την Σεβίλλη Κριστίνα Μαρτίν στο νέο αυτό βιβλίο της με τίτλο σε ελληνική μετάφραση «Οι Δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σε επιφυλακή» η Μαρτίν, η οποία θεωρείται «η μεγαλύτερη εμπειρογνώμονας του κόσμου σχετικά με την Λέσχη Bilderberg», αποκαλύπτει ποιος ελέγχει τον κόσμο και ποια είναι τα σχέδιά του….

Όλα αυτά τα χρόνια της έρευνας η Μαρτίν υπέστη πολλές και ασφυκτικές πιέσεις να εγκαταλείψει την έρευνά της και η ίδια υποστηρίζει πως πολλά κέντρα επιχείρησαν να την εμποδίσουν, να την γελοιοποιήσουν ή να την δυσφημίσουν.

«Όταν άρχισα να ερευνώ την Μπίλντερμπεργκ, ανακάλυψα ότι είναι η μεγαλύτερη εξουσία στον κόσμο, εκείνοι που κατέχουν την εξουσία και φυσικά φοβήθηκα ότι δεν θα μπορώ να ξαναγράψω και σκέφτηκα να σταματήσω, αλλά το ξεπέρασα.

Οι τρεις φάσεις του πολέμου που ζούμε

Σύμφωνα με την ερευνήτρια η περίοδος που ζούμε τώρα έχει τρεις φάσεις. “Η πρώτη είναι ο λεπτός και διακριτικός πόλεμος που διεξάγεται μέσω της εκπαίδευσης, της εργασίας, του τηλε-ελεγχόμενου ελεύθερου χρόνου και της προπαγάνδας. Η δεύτερη φάση είναι οικονομική έχοντας περάσει από την κρίση. Και ο τρίτος είναι ο Παγκόσμιος Πόλεμος που διεξάγεται μέσω ανταρτοπόλεμου σε όλο τον κόσμο. Το οριστικό βήμα ήταν όταν το 2014, μετά από την ετήσια συνάντηση της Bilderberg, τα ΜΜΕ άρχισαν να μιλάνε για το Ισλαμικό Κράτος” τονίζει.

Στο μέγιστο ερώτημα αν η μυστικοπαθής Λέσχη Bilderberg ελέγχει τον κόσμο η Μαρτιν απαντά:

«Έχει τον έλεγχο και έχει απόλυτη ισχύ για 60 χρόνια. Αλλά σήμερα κάπου χάνονται επειδή υπάρχει μια αλλαγή γενιάς. Η οντότητα έμεινε χωρίς ηγέτη μετά το θάνατο του David Rockefeller φέτος και νέοι άνθρωποι όπως ο Mark Zuckerberg (Facebook) ή ο Eric Schmidt (Google) θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση τώρα. Όλοι διαθέτουν εταιρείες διαστήματος, οπότε το μέλλον της Bilderberg μπορεί να μην είναι στη γη αλλά στο διάστημα” σχολιάζει.

Αναφορικά με τον τρόπο που η Λέσχη ασκεί τη δύναμή της η συγγραφέας υπογραμμίζει:

“Η ζωή ήταν πάντα οργανωμένη γύρω από τις δομές εξουσίας, δεν είναι κακό για κάποιον να ασκεί εξουσία. Αυτό που επικρίνω είναι η σκοτεινή και εγωιστική εξουσία που βλέπουμε σήμερα, η ισχυρή εντολή χωρίς να δίνει το εκάστοτε πρόσωπο λόγο στην κοινωνία”.

Βασικό εργαλείο ο φόβος

Η Μαρτίν συμπεριλαμβάνει στο βιβλίο της ένα πλήρες κεφάλαιο για την λεγόμενη «Τακτική των Πανδημιών». Τι είναι αυτό; Η ίδια εξηγεί: “Μια από τις μεγάλες στρατηγικές για τον έλεγχο και την κυριαρχία του πληθυσμού είναι ο φόβος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, από καιρού εις καιρόν αυτή η τακτική χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τον κόσμο για μια πανδημία που πρόκειται να εξαπλωθεί. Τους τα λένε στις ειδήσεις δημιουργώντας και μια ταινία του Χόλιγουντ για να αυξήσουν τον αντίκτυπο και να εμφανιστούν ως οι σωτήρες. Ο ΠΟΥ ορίζει σε όλες τις χώρες τι πρέπει να κάνουν. Είναι ένα περαιτέρω βήμα για την εξάλειψη της αυτονομίας των κρατών και τη μεταφορά τους σε ένα υπερεθνικό κράτος”.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την αλλαγή του κλίματος σύμφωνα με την Μαρτιν.

«Φυσικά, είναι ένα άλλο όργανο. Δεν αρνούμαι την αλλαγή του κλίματος, δεν είναι ότι δεν υπάρχει, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ επειδή το κλίμα είναι ζωντανό και μεταβαλλόμενο. Η Bilderberg επωφελείται από αυτό, προσθέτει λίγα ψέματα και επιμένει στην ανάγκη για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μέλη της Λέσχης όπως ο Ομπάμα ή ο Bill Gates έχουν επαναλάβει ότι ο πλανήτης πρέπει να ενωθεί για να αντιμετωπίσει αυτό το μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα, ψάχνοντας και πάλι για εξουσία και οικονομικά οφέλη” επισημαίνει.

Καταλήγοντας ερωτώμενη για το αν θα αντικατασταθεί η ατομική ελευθερία για χάρη της παγκόσμιας δουλείας, η συγγραφέας δηλώνει πάντως αισιοόδοξη.

Τονίζει πάντως πως δεν μπορεί να είμαστε εντελώς ανενημέρωτοι και οφείλουμε να μάθουμε σε ποιο κόσμο ζούμε. ….

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...