Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Ρώσοι έφτιαξαν το απόλυτο ηλεκτρομαγνητικό όπλο

Η Ρωσία σύντομα θα έχει επιχειρησιακό το μεγαλύτερο ηλεκτρομαγνητικό όπλο, τον πύραυλο Alabuga, ικανό να «λιώσει» όλα τα προηγμένα οπλικά συστήματα του εχθρού τα οποία στηρίζονται σε εξελιγμένα ηλεκτρονικά.
Το ηλεκτρομαγνητικό όπλο που «βυθίζει χώρες στο σκοτάδι».

Πέραν όμως των οπλικών συστημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά πολιτικών δομών όπως π.χ η τροφοδοσία του νερού.

Χωρίς νερό καμία πόλη δεν θα παραμείνει σε τάξη για πάνω από δύο ημέρες. Σύμφωνα με εκθέσεις ένα ολοκληρωτικό ηλεκτρομαγνητικό κτύπημα στις ΗΠΑ που θα τις άφηνε χωρίς ρεύμα θα οδηγούσε στο θάνατο του 90%ν των Αμερικανών μέσα σε έναν χρόνο!

Μετά την χρήση ενός ηλεκτρομαγνητικού παλμού σε μια πόλη δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα, σύστημα αποχέτευσης ή Αστυνομία

Θα επιζήσουν όσοι έχουν ταλέντα επιβίωσης ή όσοι είναι εγκληματίες και έχουν συνηθίσει να παίρνουν αυτό που θέλουν με την βία.

Η Ρωσία επιχειρώντας να έχει το πάνω «χέρι» στις μελλοντικές πολεμικές εξελίξεις επιχειρεί την ανάπτυξη των λεγόμενων ραδιοηλεκτρονικών όπλων με την χρήση ενός πανίσχυρου UHF παλμού ικανού να καταστρέψει όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε απόσταση πολλών μιλίων όπως αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος του Radio-Electronic Technologies Concern (KRET)

Σύμφωνα με αναφορές η ρωσική πολεμική βιομηχανία κατασκευάζει τον νέο ηλεκτομαγνητικό πύραυλο Alabuga, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν πανίσχυρο πομπό UHF για να εξουδετερώνει τα ηλεκτρονικά του εχθρού σε ακτίνα δράσης 3,5 χιλιόμετρα ή 2,3 μίλια μετατρέποντάς τα σε άχρηστο «σκραπ» μέταλλο.

Ο Vladimir Mikheev, εκ των υψηλόβαθμων του KRET είπε ότι ο Alabuga είναι η επιτομή της έρευνας για την ανάπτυξη ηλεκτρομαγνητικών όπλων.

«Το αποτέλεσμα τέτοιων όπλων διαφέρει από απλή παρεμβολή που προσωρινά εξουδετερώνει εχθρικά συστήματα και μπορεί να φτάσει μέχρι και σε ολική ραδιοηλεκτρονική καταστροφή ηλεκτρονικών στοιχείων, μητρικών, μικροτσίπ και συστημάτων» εξήγησε ο Mikheev

Πρόσθεσε ότι όλα τα αποτελέσματα των ερευνών είναι απόρρητα και το αντικείμενο των όπλων UHF έχει καταταχθεί ως top secret

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχει αποκτηθεί η τεχνογνωσία και τώρα χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη ηλεκτρομαγνητικών βλημάτων πυροβολικού, βομβών που μεταφέρουν έναν μαγνητικό εκρηκτικό πυροκροτητή. Όλες οι μεγάλες δυνάμεις όπως και οι ΗΠΑ και Κίνα εργάζονται επίσης σε αυτόν τον τομέα».

Η εκπεμπόμενη ακτινοβολία που δημιουργείται από τον πομπό UHF είναι παρόμοια με αυτής μιας πυρηνικής εκρήξεως αλλά χωρίς τον ραδιενεργό παράγοντα.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...