Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο επεισόδιο με γονέα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου σε …δημοτικό σχολείο!

Ένα σημείωμα από τη μητέρα της μαθήτριάς της, αντί για τις απαντήσεις στις ασκήσεις, έλαβε μία δασκάλα της τρίτης δημοτικού σε σχολείο της Αττικής.

Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία για το σπίτι, τους είπε να απαντήσουν στα 4 ερωτήματα του βιβλίου (φωτο2).
Η μητέρα μίας μαθήτριας, η κα. Φ.Μ. (για ευνόητους λόγους το tsegkanews.gr δε δημοσιεύει το όνομά της), αποφάσισε πως η καλύτερη απάντηση προς τη δασκάλα θα έπρεπε να ήταν από την ίδια και όχι από τη μικρή μαθήτρια της τρίτης δημοτικού.
Στην απάντησή της, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, δήλωσε πως αρνείται «η κόρη της να υποστεί περαιτέρω προπαγάνδα για την πλαστή εξέγερση του Πολυτεχνείου» και πως «αρνείται τη χειραγώγηση του παιδιού της μέσω του αντεθνικού τρόπου που υποδεικνύει το βιβλίο».

Κλείνοντας το σημείωμα, η μητέρα της μικρής μαθήτριας, δηλώνει πως «για τη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την ενημερώσουμε και να της την διδάξουμε».




http://tsegkanews.gr
http://olympia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...