Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ένα "δημοψήφισμα" καλό για την καρδιά.         ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ με την Ελληνική Σημαία.

Ναι τώρα που μας έχουν φέρει στα κάτω μας πρέπει να απαντήσουμε για να ρθούμε στα πάνω μας.

Νσι τώρα που οι ηγεσίες ζυγίσθηκαν απομένει να ζυγισθεί και η δική μας θέληση.
Ναι τώρα που θέλουν να μας αρπάξουν και τον ΠΟΘΟ των πασών γενεών του Ρωμαίικου- Ελληνισμού
     ΑΣ  ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που οι ίδιοι προτείνουν....
Η Τουρκική Εθνική Φοιτητική Ένωση-[Milli Türk Talebe Birliği],  ξεκινά μια εκστρατεία για να συγκεντρώσει έγγραφες δηλώσεις από όλη την τουρκική επικράτεια για την λειτουργία του ναού της Αγίας Σοφίας ως τζαμί που «αποτελεί το σήμα του Προφήτη, την νίκη του κατακτητή, και ένδειξη της μεγάλης Τουρκίας- Η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί».
Η εκστρατεία άρχισε στις 24 Νοεμβρίου, την ημέρα που μετατράπηκε σε μουσείο.
Η καμπάνια λέει ότι «στις 29 Μαΐου που είναι η επέτειος της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης θα τερματιστεί η εκστρατεία των υπογραφών και θα παραδοθούν στον πρωθυπουργό».

Με την μόνη διαφορά ότι το δικό μας ¨¨δημοψήφισμᨨ θα το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο και την δικιά μας πρόταση.
Να γίνει η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ορθόδοξος Ιερός Ναός γιατί αποτελεί την Πνευματική και Πολιτισμική σφραγίδα της χιλιόχρονης Ρωμαίκης Παράδοσης που θα σημαδεύει μέχρι το τέλος του χρόνου των αιώνων την πανανθρώπινη διαδρομή.

Ζητάμε τίποτε παράλογο;
ΟΧΙ, απλώς ζητάμε πίσω από τους κλέπτες τα κλεμμένα.

Αναλογισθείτε μόνο τις φάτσες τους αν μέσω του παγκόσμιου ιστού προκληθεί ένα πολιτισμικό και ιστορικό δημοψήφισμα απλό και απέριττο μακριά από οποιαδήποτε εκμετάλλευση με στόχο την διεκδίκηση της διαχρονικής αλήθειας που κρύβει το Πανάγιο Προσκύνημα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

Ποιοι θα το διενεργήσουν;
Μα φυσικά τα  Ρωμηά-λιοντάρια των ιστολογίων που με τα άρθρα τους καθημερινά ¨¨πυρπολούν¨¨ τον παγκόσμιο ιστό, δηλ. οι Έλληνες ψηφιακοί-πνευματικοί μαχητές.
Κάλπες ας γίνουν τα ιστολόγια τους, βόλια ας γίνουν οι ψήφοι του απανταχού Ελληνισμού και των καλοπροαίρετων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη που θέλουν να ομολογήσουν την αλήθεια.

Οι γνωστοί- κάποιοι θα τρέξουν να γελάσουν ή και να χλευάσουν ή να αποστομώσουν ή να διαβάλλουν ή να ακυρώσουν ΄
Μπορούν όμως;
Αφού το ξεκίνησαν οι Τούρκοι γιατί να μην το ξεκινήσουμε και εμείς;
Άλλωστε για εμάς θα γίνει ένα δημοψήφισμα παυσίλυπο για τις πονεμένες  Ελληνικές καρδιές .
Θα γίνει ένα δημοψήφισμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και όχι κομματιασμού.
Θα γίνει ένα από τα πρώτα δημοψηφίσματα της διεκδίκησης των δικαίων μας που μας τα κουρεύουν εδώ και χρόνια μεθοδικά.

Λοιπόν δεν προτείνουμε ένα πολιτικό δημοψήφισμα αλλά ένα δημοψήφισμα ΚΑΡΔΙΑΣ.
Προτείνουμε μέσα στον ορυμαγδό της πείνας και της ανέχειας που μας οδήγησαν ¨¨μία συλλογή πνευματικών υπογραφών¨¨ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Και αν οι Τούρκοι σύμφωνα με το παραπάνω κείμενο θα παραδώσουν τις συλλεγόμενες υπογραφές στον πρωθυπουργό τους,
εμείς δεν θα τις παραδώσουμε σε αρχηγό κράτους αλλά στον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που στο τέλος θα μας κάνει σαν Δικαιοκρίτης το χατίρι μας , όχι γιατί το αξίζουμε, αλλά γιατί πρέπει να συνεχισθεί η ανθρώπινη ιστορία σύμφωνα με την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ.
Άλλωστε Έλληνες πρέπει να προετοιμαζόμαστε, το βλέπετε ήδη όλοι οι γεωπολιτικοί δρόμοι των ισχυρών της γης οδηγούν στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ .
Αυτός είναι και ο λόγος που οι Τούρκοι φοβούνται και μαζεύουν υπογραφές. Δεν ξέρουν ότι με τις υπογραφές και με όσες μαζέψουν δεν μπορούν να ξεπλύνουν τα από αιώνων εγκλήματα τους που τελολογικά τους οδηγούν στην Έξοδο από την ιστορία.
Ενώ μέσα στις Ελληνικές υπογραφές βρίσκεται το αίμα των από αιώνων προγόνων μας  που σφαγιάσθηκαν για αυτό και είναι ισχυρότερες και αποτρεπτικές των κακόβουλων σχεδιασμών.

Ας ακουσθεί στα πέρατα του κόσμου
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

 ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Το παραπάνω το θέτω ενώπιον σας ταπεινά για να αξιολογηθεί και να πάρουν ικανότεροι την πνευματική σκυτάλη για να θέσουν προτάσεις και ιδέες. 

Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...