Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ισραηλινός αξιωματούχος: σε 48ώρες η Ελληνική Αεροπορία θα γονατίσει την τούρκικη πολεμική μηχανή.

H ήττα της Τουρκίας στο πόλεμο της Συρίας και το... Ελληνικό πλεονέκτημα της Πολεμικής Αεροπορίας !

Την ήττα της Τουρκίας στο πόλεμο της Συρίας παραδέχεται η Τούρκικη εφημερίδα ''Ζaman'' σε άρθρο της ''Lale Kemal'', που προειδοποιεί για μαζική εισροή μεταναστών από τη Συρία στη Τουρκία, αλλά και τον κίνδυνο από τις Ισλαμικές οπλισμένες ομάδες που νικήθηκαν παρά την σημαντική βοήθεια των Δυτικών και της Τουρκίας!

Στο άρθρο της η δημοσιογράφος, αναφέρει ως πηγές εκθέσεις του ΝΑΤΟ αλλά και Τουρκικές Στρατιωτικές πηγές που εκτίμησαν την κατάσταση για τον πόλεμο της Συρίας, που ματώνει τη Χώρα εδώ και 2,5χρόνια!

Για πρώτη φορά αναφέρεται στην έκθεση για την αποκάλυψη οτι οι Σύριοι Ιπτάμενοι πραγματοποίησαν περί τις 100 εξόδους ημερησίως και η Τούρκικη Πολεμική αεροπορία στέκεται σε αυτό!

Χωρίς να κατονομάζει την Ελλάδα η Τουρκάλα κάνει λόγω ότι Τούρκοι Επιτελείς σύμφωνα με απόρρητη έκθεση των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών όπου ανέφεραν ότι στην πρόσφατη άσκηση ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ'', πολεμικά της Ελλάδος πραγματοποίησαν πάνω από 800 στις πέντε ημέρες της Ασκήσεως εξόδους των Ελληνικών Μαχητικών στο Αιγαίο, ενώ αναφέρουν ότι ασκήθηκε πάνω από 70.000 Στρατός και πάνω από 100 Πολεμικά πλοία χωρίς να υπάρχει κρίση στο Αιγαίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι Τούρκοι Επιτελείς μετά από αυτό στόχευσαν τα Ελληνικά κέντρα διοικήσεως της Πολεμικής αεροπορίας σε Tακτικό Eπίπεδο!

Σίγουρα όμως η πρόσφατη Άσκηση των Αντιαεροπορικών Μονάδων "Δικέφαλος Αετός" όπου τα στοιχεία των Ρώσικων και άγνωστων για τα Τούρκικα Μαχητικά Α/Α συστήματα, που έβγαζαν μάτια στο ΠΒΚ της Κρήτης, θα προβληματίσουν περισσότερο τους Επιτελείς του Τούρκικου Επιτελείου!

Το Σημαντικό Ελληνικό Πλεονέκτημα της Πολεμικής μας αεροπορίας για την μαζική και συνεχή έξοδο των Πολεμικών μας είναι από μόνο του Στρατηγικό πλεονέκτημα!

Αρκεί να αφήσουμε την μιζέρια στην άκρη και από ότι φαίνεται η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας άφησαν το παιχνίδι στους Στρατιωτικούς με σοβαρά αποτελέσματα!
Για πρώτη φορά οι Μονάδες ασκήθηκαν με Τακτικό Επιθετικό Σενάριο και έστειλαν Ταχυκίνητες Αεροματαφερόμενες Μονάδες παντού και όχι βραδυκίνητες Μονάδες με Στρατόπεδα εγκατάσταστης, μαγειρεία και Μονάδες Υποστήριξης!

Οι Μονάδες που θα δράσουν ταχύτατα τις πρώτες ώρες του πολέμου πρέπει να είναι αυτάρκεις σε οπλισμό, πυρομαχικά και τρόφιμα με ορίζοντα 3 ημερών!

Δε θα συμβουλεύσουμε εμείς τους Επιτελείς μας , αλλά ο σύγχρονος τρόπος του πολέμου και η δράση των Ελληνικών Μαχητικών με τις συνεχείς εξόδους τις πρώτες ώρες και ημέρες του Πολέμου, θα δώσουν το άμεσο και συντριπτικό χτύπημα στις υποδομές στρατιωτικών και πολιτικών εγκαταστάσεων με στόχο το ηθικό και όχι μόνο...

Οι Έλληνες χειριστές στο Αιγαίο έχουν ενα πανίσχυρο πλεονέκτημα, μπορούν να πετάξουν απο πολλά σημεία ταυτόχρονα ενώ τα Μιράζ 2000-5 ειναι κυρίαρχα στον τομέα των εμπλοκών!

Οι έξοδοι των Ελλήνων Χειριστών ειναι εξωπραγματικός ακόμη και σε συνθήκες ειρήνης και όχι Πολέμου καί ίσως αυτό να έκανε πριν από μερικούς μήνες έναν από απο τους Αξιωματούχους του Ισραήλ να πεί με σιγουριά οτι σε 48ώρες η Ελληνική Αεροπορία θα γονατίσει την Τούρκικη Πολεμική Μηχανή!

 
 
http://www.veteranos.gr/2013/11/h_24.html και
http://www.veteranos.gr/2012/05/48.html
http://www.freepen.gr
http://www.osiaefxi.com
http://logia-tou-aera.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...