Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αδελφοί τέκτονες (μασόνοι) ο Κασιδιάρης και ο Τατσόπουλος;

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣΟΝΟΙ 

Χαμός γίνεται με την φερόμενη λίστα των Ελλήνων τεκτόνων, που αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, κάποια ονόματα που βρίσκονται στην λίστα, προκαλούν πραγματικό σοκ.

Πρόκειται για τους:

Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κόμμα που καταγγέλει συχνά – πυκνά την “εβραιομασονία”.

Πέτρο Τατσόπουλο, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ. Εάν ισχύει, τότε όλοι αυτοί οι “εβραιομασονοφάγοι” πρέπει να βρουν τρύπα να κρυφτούν γιατί κοροϊδεύουν βάναυσα τον κόσμο. Πείτε μας δηλαδή μία σοβαρή συνωμοτικ, πανίσχυρη οργάνωση – ρυθμιστή παγκόσμιων εξελίξεων, που θα είχε μέλος τον …Τατσόπουλο!

Έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για το θέμα και ήδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πέτρος Τατσόπουλος, έχει διαψεύσει ότι είναι τέκτονας και απειλεί τον Στέφανο Χίο με μηνύσεις.

Θα δούμε εάν η συνέχεια δοθεί στα δικαστήρια, για να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το εάν τα πρόσωπα της λίστας είναι όντως τέκτονες.

Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση, σύμφωνα με την οποία οι εβραιομασονοφάγοι κατάφεραν να παρεισφρήσουν στον τεκτονισμό με σκοπό να τον διαλύσουν, διάλυση βέβαια που θα μπορούσε να επιφέρει από μόνη της η παρουσία του Π. Τατσόπουλου. Εάν ισχύει.

Δείτε ολόκληρη την λίστα εδώ


Απίθανο ;
Ν. Μιχαλολιάκος: «Οι Μασώνοι είναι πολύ καλοί Έλληνες!» ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ: Η ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ; Ε;

για δείτε τώρα αυτό: 


Συμπέρασμα: κοντός ψαλμός αλληλούια!

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...