Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΧΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ; (BINTEO)

σχόλιο Γ.Θ : Ο εκλεκτός του εξαποδίτη δεν θα έρθει όποτε θέλει αυτός. Αν ήταν στο χέρι του, θα είχε έρθει εδώ και αιώνες. Ο υιός της απωλείας θα έρθει όταν το επιτρέψει ο Παντοκράτορας Ιησούς Χριστός, όμως όταν έρθει εκείνη η ώρα η οικουμένη και όλη η πλάση θα μετρά αντίστροφα επτά χρόνια για την μεγάλη στιγμή των Αιώνων, για την μεγάλη υποδοχή και παρουσία του Σωτήρα και Δημιουργού μας.

(ΣΧΟΛΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ δημοσιεύουμε την είδηση όπως την βρήκαμε τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στην κρίσή σας.)


Αντίγραφο του ναου του σολομώντα εχει φτιαχτεί στη Βραζιλία κοστίζει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολλάρια ζυγίζει 666 τόνους, στη περιοχή του σάο πάολο και είναι ακριβές αντίγραφο του ναου του σολομώντα και χρόνος για να φτιαχτεί 4 χρόνια.


Ο ναός έχει σχεδόν χτιστεί στη βραζιλία θα αποσπαστεί και θα μεταφρεθεί στο ισραήλ όταν δεν θα υπάρχει πλέον το τέμενος του ομάρ από τους βομβαρδισμούς του ψευδοπολέμου για να τοποθετηθεί εκεί μέσα σε 3 μέρες θα γίνει η μεταφορά και έτσι θα βγεί και το γεγονός ότι ο αντίχριστος θα χτίσει σε 3 μέρες το ναό.Επαλήθευοντας έτσι και τους γέροντες της ορθοδοξίας ότι θα γίνουν επι των ημερών μας .


http://teleytaiosaggelos.blogspot.gr/2013/11/binteo.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...