Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Eνα ψηφιακό ταξίδι στη Μονεμβασιά (video).

Μέσα σε 6 λεπτά, θα «ταξιδέψετε» στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς και τους...
παραθαλάσσιους οικισμούς του Δήμου με πάνω από 50, εύκολα προσβάσιμες, παραλίες. Και αφού απολαύσετε
το εκτυφλωτικό φως του ελληνικού ήλιου θα «μπείτε» στον μαγικό υπόγειο κόσμο του σπηλαίου στην Καστανιά το οποίο θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης, για να… βγείτε ξανά στην επιφάνεια, στο απολιθωμένο δάσος Αγίου Νικολάου Βοιών.
Η περιήγηση σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο ολοκληρώνεται με πληροφορίες γύρω από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, τα τοπικά προϊόντα (όπως το λάδι και το κρασί) αλλά και τους τόπους λατρείας (ναοί και μοναστήρια) που μπορείτε να επισκεφτείτε.
Αξίζει όμως να μείνετε λίγο παραπάνω στην ηλεκτρονική, τουριστική σελίδα του Δήμου Μονεμβασιάς. Μεταξύ άλλων χρήσιμων πληροφοριών για ένα αξέχαστο ταξίδι στο πέτρινο καράβι του Ρίτσου, θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία (με χάρτες και αξιοθέατα) για έξι πανέμορφες εκδρομές με το αυτοκίνητο!

Δείτε τώρα μία ηλεκτρονική διεύθυνση η οποία σας προκαλεί να μην κάνετε τίποτα για δύο λεπτά. Απλά να σταθείτε μπροστά στην οθόνη απολαμβάνοντας την φωτογραφία από ένα ηλιοβασίλεμα με σάουντρακ τον γαλήνιο παφλασμό των κυμάτων. Ιδανικό για όσους είναι στο γραφείο εν αναμονή των διακοπών!
(κλίκ) ΕΔΩ


Πηγή εδώ
http://synodoiporia.blogspot.gr/2013/07/e-video.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...