Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέα σειρα με βρυκόλακες στην Αμερική.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC έχει προγραμματίσει να προβάλλει μία μίνι σειρά τετράωρης διάρκειας, με πρωταγωνίστρια την Νταϊάν Λέιν να ενσαρκώνει την πρώην...
ΥΠΕΞ και πρώτη κυρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, στα πλαίσια της στρατηγικής του καναλιού να αυξήσει την
τηλεθέασή του, προσελκύοντας τηλεθεατές με προγράμματα εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα.
Η διανομή του ρόλου του Μπιλ Κλίντον δεν έχει αποφασισθεί ακόμη εξήγησε ο διευθυντής προγράμματος του NBC Μπομπ Γκρίνμπλατ σε χθεσινή του συνάντηση με την Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών.
Η μίνι σειρά για την πρώην και πιθανόν μελλοντική, προεδρική υποψήφιο «θα αφηγούνται τη ζωή της Κλίντον ως μητέρας, πολιτικού και μέλους της κυβέρνησης» από το 1998 έως σήμερα, ανέφερε το δίκτυο σε ανακοίνωσή του.
Με τίτλο Χίλαρι, η αφήγηση της σειράς θα ξεκινά με την Κλίντον ένοικο του Λευκού Οίκου ενώ ο σύζυγός της ξεκινά τη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος.
Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται την άνοιξη, ή το καλοκαίρι του 2015, προτού οι υποψήφιοι για την προεδρία αρχίσουν να δραστηριοποιούνται για την προσεχή εκλογική κούρσα, ανακοίνωσε ο Γκρίνμπλατ, απαντώντας στην ερώτηση εάν το δίκτυο ενδέχεται να αντιμετωπίσει αιτήματα για ίση μεταχείριση των υποψηφίων.
Η Χίλαρι Κλίντον  δεν εμπλέκεται στα γυρίσματα της σειράς, ενώ το σενάριο δεν έχει γραφεί ακόμη, πρόσθεσε. Ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της Κλίντον, αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του δικτύου.

http://olympia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...