Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ σύντομα σαν ιστορικό τετελεσμένο.

Γράφει ο Δρ Κ. Βαρδάκας

Ένας λαός, πράγματι, στην ιστορική του πορεία ασφαλώς  συναντά πολύ δύσκολες ημέρες για  να επιβιώσει. Όμως ο Θεός είναι εκείνος  που έχει τάξει τα οροθέσια της  κατοικίας των λαών, δηλαδή τα σύνορα του κάθε λαού, αλλά και το πόσον  καιρό θα ζήσει ένας λαός. Αυτό είναι  σύμφωνο μ' εκείνο που λέει ο απόστολος  Παύλος στους Αθηναίους. «ο Θεός... ορίσας προστεταγμένους καιρούς και  τας οροθεσίας της κατοικίας αυτών». Έβαλε τα σύνορα λοιπόν ο Θεός, αλλά και όρισε τους προστεταγμένους καιρούς, το πόσο δηλαδή θα ζήσει ο κάθε λαός. Έτσι Εκείνος είναι που κρίνει πόσο θα ζήσει ένας λαός και ποια θα είναι τα σύνορά του. 

† Π. ΑΘΑΝ. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ 

"Πάμε σέ αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδας μέ τήν Τουρκία" !!!!!!! Οί Έλληνες δημοσιογράφοι γιά πρώτη φορά άκουσαν Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να παραδέχεται ότι "πάμε σέ αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων !!!!!!!!!!!!

Και τι θα πει "Γεφυρώνεται γεωπολιτικά η Ελλάδα με την Τουρκία"; Έχουν συμφωνηθεί πράγματα τα οποία αγνοούμε ;;;;;; http://www.alithiafm.gr  

Η πρώτη Θεολογική επισήμανση και  η δεύτερη δήλωση φωτιά χρονοθετούν τις αποκαλυπτικές στιγμές που πρόκειται να ζήσουμε.

Μέσα στην χώρα μας αδυσώπητη πείνα και έξω ανερυθρίαστη φτήνια στην ευκολία αποφοράς τέτοιων δηλώσεων.

Μήπως φοβούνται κάποιοι και πήγαν να δώσουν τα σέβη τους στον Σουλτάνο? Δικό τους το θέμα αν υφίσταται και δεν μας ενδιαφέρει.

Ότι και να συμφώνησαν άλλα είναι τα σχέδια του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για τα δύο αυτά Έθνη που δοκιμάσθηκαν στο διάβα της ιστορικής εξέλιξης τους. Το Ελληνικό Έθνος ποτέ δεν έπλυνε τα χέρια του από αίματα εγκλημάτων, μόνο έθαβε τους τιμημένους νεκρούς του, ενώ του γείτονα μέχρι και σήμερα τα χέρια στάζουν από το αίματα της κακουργίας του.

Ποίος λοιπόν σώφρων θα ήθελε να κάνει χειραψία παραμονές μάλιστα της Κυπριακής τραγωδίας με κάποιους θαυμαστές του Οθωμανισμού που ιστορικά τα χέρια τους είναι λερωμένα  και στάζουν μάλιστα από νωπό αίμα αθώων ¨βλέπε και Συρία¨??

Δικαίωμα του καθενός είναι να δώσει τα χέρια του όπου θέλει, έστω και αν επικαλείται το μείζον Εθνικό Συμφέρον, όπως τελευταία είναι της μόδας!! μέσα στα πλαίσια φυσικά της εξωτερικής πολιτικής.

Κ. Υπουργέ να πάτε όπου σας προστάζει το δημόσιο συμφέρον σας, εμείς όμως δεν θέλουνε ούτε τα αυτιά μας, αλλά ούτε και οι ψυχές μας να ακούνε τέτοιες δηλώσεις. Στην κυριολεξία αηδιάζουμε… μας έρχεται εμετός. Δηλ. τα παλληκάρια που πέσανε στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ, τζάμπα πέσανε??? Έπρεπε να ήσουνα εκεί όταν σαν έφεδροι αξιωματικοί του Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας επιτελούσαμε το θλιβερό έργο να παραδίδουμε σχεδόν άδεια φέρετρα με τα ελάχιστα και τεμαχισμένα κομμάτια των ηρώων μας στις νέες και πολλές φορές εγκυμονούσες γυναίκες των αεροπόρων μας. Δηλ. αυτές τις ηρωικές ψυχές τις ρώτησες κ Υπουργέ και Αντιπρόεδρε της κυβέρνησης αν θέλουν να αλλάξουν τα γεωγραφικά δεδομένα μας?? Ποιους νεκρούς πολιτικά εγκεφάλους συμβουλεύθηκες για να πεις αυτά που μας ξάφνιασαν?

Εδώ κ. Υπουργέ σταματώ λόγου συναισθηματικού φορτίου, όμως επειδή φαίνεσθε ξύπνιος ανατρέξτε στην παραπάνω Θεολογική επισήμανση για να καταλάβετε ¨ότι φοβερόν το εμπεσείν εις  χείρας του ΘΕΟΥ ΖΩΝΤΟΣ¨

Πάρε λοιπόν με την σειρά σου αυτήν την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ και εξήγησε την στον Αγαρηνό και τον Σκοπιανό, τι σημαίνει? Φυσικά και δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί η πορεία της ιστορικής εξαφάνισης τους είναι προδιαγεγραμμένη  άνωθεν. Και οι δύο με τις γνωστές πλάτες διεθνών πατρώνων μάλιστα με δολιότητα εφήρμοσαν δαιμονιώδης τεχνικές γεωπολιτικής, όπως της παραποίησης και πλαστογράφησης ιστορικών στοιχείων και με την μεγίστη  παραφροσύνη εφηύραν πολιτικές στρατηγικού βάθους και άλλες σαχλαμάρες, δήθεν για να μας φοβήσουν. ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ? Αν μασάει τότε να φοβηθούμε.

Για αυτό έχουν και οι δύο οι γείτονες μας ¨τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους¨.

Όταν το έλεγε αυτό ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ουσιαστικά κυριολεκτούσε γιατί γνώριζε την παραπάνω επισήμανση του λόγου του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ στην Πνύκα των Αθηνών.

Όταν ο Ελύτης οριοθετούσε με την ποιητική συλλογή του την Θάλασσα του Αιγαίου με το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ,  θωρούσε με την λογοτεχνική ματιά του  την ίδια την ΠΑΝΑΓΙΑ μας να δοξολογείται   σε αυτό το ευλογημένο Αρχιπέλαγος  από τους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ.

Ποιος λοιπόν ελάχιστος και θρασύτατος πολιτικός θα τολμήσει να μεταβάλλει τα γεωγραφικά δεδομένα της Αγιοφόρητης Πατρίδας μας  και δεν θα φάει μπάτσα από το ίδιο το χέρι του ΘΕΟΥ? Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?

Κάποιοι πολιτικάντηδες και καθηγητάδες μας προειδοποίησαν στο παρελθόν ότ騨 θα αλλάξουν τα σύνορα της χώρας μας ¨¨!! και ότι ¨¨ θα έχουμε δήθεν κράτος μέχρι τον Σεπτέμβριο ¨¨!!

Και όμως είχαν απόλυτο δίκαιο και μάλιστα θα επιβεβαιωθούν, όμως από την ανάποδη των προθέσεων τους. Και εξηγούμαι…

Επειδή σύμφωνα με τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ τα Ρωμαίικα-Ελληνικά σύνορα μας είναι ιστορικά οριοθετημένα πρώτα πάνω στον ουρανό, η πραγματική Ελλάδα σύντομα θα διασταλεί και θα επεκτείνει τα πνευματικά όρια της στην νόμιμη θέση τους και αυτό το ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν είναι απλώς νόμιμο , αλλά είναι αιώνιο  και πηγάζει από την διαχρονική ευλογία του ίδιου του ΚΥΡΙΟΥ προς τους Έλληνες (ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ).

Φυσικά θα έχουμε και μάλιστα πραγματικό κράτος, όχι όμως το ψευτορωμαίικο που επιθυμούν από μόνοι τους κάποιοι να καταργήσουν!!

Όταν λοιπόν συμβούν αυτά κατά  τους προστεταγμένους καιρούς από τον ΘΕΟ και σήμερα οι ίδιοι οι εχθροί της Ελλάδας μας δίνουν κατά κόρον αυτά τα σημεία των καιρών, τότε η γλυκύτατη Πατρίδα μας θα θελήσει να κάνει τα πρώτα αυθόρμητα βηματάκια της σαν παιδάκι που αισθάνεται ελεύθερο και χαρούμενο. Ποίος τότε θα την στηρίξει στοργικά? Μα η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ μας που στήριξε τον ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ στα πρώτα βήματα του.

Σήμερα εμείς  οι δήθεν ξύπνιοι που περπατάμε  στις στράτες της ζωής και όσοι κατανοούμε την κρισιμότητα των  στιγμών ας κλείνουμε τα γόνατα ενώπιον  ΤΗΣ και μάλιστα  τώρα στο ΠΑΣΧΑ  ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ αναπέμποντας την  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ για να έρθει  η ευλογημένη στιγμή να βηματίσουμε  με την βοήθεια ΤΗΣ ελεύθερα μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ μας.

ΜΕΤΑ  ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...