Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Τσάβες: Μπας και οι ΗΠΑ μολύνουν τους αριστερούς ηγέτες με καρκίνο;

Όλους τους ηγέτες, αδερφέ Ούγκο, που αντιστέκονται στα σατανικά σχέδιά τους...
Το ξέρουμε από πρώτο χέρι... από τον ανεπανάληπτο Αρχιεπίσκοπό μας Χριστόδουλο.
Πλέον η νέα τάξη δεν κρατά ούτε τα προσχήματα και όποιος αντιστέκεται έχει να αντιμετωπίσει καρκίνο, εξέγερση facebook, πυρκαγιές, ψευτοτρομοκρατικές οργανώσεις και ό,τι άλλο βάζει το ερεβώδες μυαλό τους.
Κάθε μέρα που περνάει όλα αυτά τα κατασκότεινα ανθρωπάκια που νομίζουν ότι ο πλανήτης τους ανήκει πλησιάζουν προς το θάνατο και από εκεί στην αγκαλιά του αφεντικού τους...
Στο τέλος, αδερφέ Ούγκο, θα πάρουν όλοι αυτοί αυτό που τους αξίζει...
Γ.Θ
epikaira.gr
«Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;» αναρωτήθηκε ο καρκινοπαθής πρόεδρος της Βενεζουέλας λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς.
Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα. Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Ούγκο Τσάβες είπε ότι δεν απευθύνει «απερίσκεπτες κατηγορίες», αλλά πως «σκέφτεται δυνατά».
Υποστήριξε, όμως, ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής «είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων»

«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο Τσάβες.

Σύμφωνα με το BBC, στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι τη δεκαετία του '40 επιστήμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.

Αστειεύτηκε, δε, λέγοντας πως θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο...
epikaira.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...