Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΝΙΝ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ KGB

Το «Κυριακάτικο Βήμα» της 25/12/2011, μας πληροφορεί ότι οι Ρώσοι επιτέλους έμαθαν για την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν και επισήμως. Κατατέθηκαν λέει 111 επίσημα ντοκουμέντα Μάιο-Ιούλιο ’11 αποχαρακτηρισμένα από την KGB, που το πιστοποιούν। Κάλιο αργά παρά ποτέ. Είναι και αυτό μια εξήγηση του απύθμενου μίσους των ...

μποσλεβίκων για κάθε τι Ορθόδοξο Χριστιανικό.
Βέβαια οι εκδόσεις «ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ» -πολύ πριν τη KGB- της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχουν εκδώσει το εξαιρετικό βιβλίο «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ», του συγγραφέως κ. Δημητρακόπουλου, όπου μέσα από δικά τους στοιχεία και φιλικές τους πηγές, εξιστορούν όλο το κάλπικο παιχνίδι της οκτωβριανής «επανάστασης» που έστησε ο διεθνής σιωνισμός για τη καταστροφή του μεγαλύτερου Ορθοδόξου έθνους, της Ρωσίας.

Χρονικά επίκαιρο όσο ποτέ, τώρα που βλέπουμε τον πόλεμο και το μίσος τους προς κάθε τι Ορθόδοξο. Δια μέσου του προσώπου του Γέροντος κ. Εφραίμ, επαναλαμβάνουν και πάλι ότι κατά τη γνώμη τους θα πλήξει Ελλάδα-Ρωσία-Αγ. Όρος. Καρφί στα μάτια τους η δύναμη της Ορθοδοξίας. Το παραπάνω βιβλίο, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, ειδικώς στους ιερωμένους. Η Ορθοδοξία εκτός από θρησκεία, είναι και πολιτικό όπλο άμυνας του Έθνους μας.

Το άρθρο του "Βήματος" αναφέρει: Οι ρώσοι πολίτες είχαν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δουν δηµοσιοποιηµένα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις ιστορικές πληροφορίες ότι ο Βλαντίµιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, ο διάσηµος επαναστάτης Λένιν, ιδρυτής της Σοβιετικής Ενωσης, είχε εβραϊκή καταγωγή. Η αποκάλυψη ήταν σηµαντική, ειδικά σε µια χώρα όπου ο αντισηµιτισµός ήταν κρατική τακτική για πολλές δεκαετίες, ενώ ο Λένιν ακόµη λατρεύεται από πολλούς νοσταλγούς του σοβιετικού καθεστώτος. Τα 111 ντοκουµέντα, προερχόµενα από αποχαρακτηρισµένα έγγραφα της KGB, εκτέθηκαν από τον Μάιο ως τον Ιούλιο του 2011 στο Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας.
Μεταξύ άλλων περιλαµβανόταν και µία επιστολή που έγραψε η µεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, Αννα Ουλιάνοβα, το 1932, οκτώ χρόνια µετά τον θάνατο του αδελφού της, απευθυνόµενη στον διάδοχό του Ιωσήφ Στάλιν. Ισχυριζόταν ότι ο παππούς τους από την πλευρά της µητέρας τους Ισραελ Μπλανκ ήταν ένας εβραίος από την Ουκρανία που έγινε χριστιανός ορθόδοξος το 1820 προκειµένου να αποφύγει τον διωγµό και να καταφέρει να µπει στην Ιατρική Σχολή. Η Ουλιάνοβα προέτρεπε τον Στάλιν να αποκαλύψει την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν, αλλά το θέµα µπήκε στο αρχείο και η ίδια διατάχθηκε να σιωπήσει.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...