Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Γυρίζει η ποινή του θανάτου;

Σηκωθείτε Έλληνες και μπλοκάρετε τα σπίτια των Βουλευτών και της Κυβέρνησης. Θυμίστε τους ότι η ποινή του θανάτου που επεξεργάζεται ομάδα νομομαθών πατριωτών για τα μέλη της Κυβέρνησης ΓΑΠ, επεκτείνεται μέχρι στιγμής και συμπεριλαμβάνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, τον Πρόεδρο της Τράπεζας Ελλάδος, δεκατρείς Βουλευτές και δύο μεγαλοεκδότες.

Οι κατηγορίες είναι:

1. Η κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.
2. Η απεμπόληση των Εθνικών μας δικαιωμάτων επωφελεία κερδοσκοπικών ομίλων καθώς και η ενσυνείδητη παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ.
3. Ηθική αυτουργία για την αυτοκτονία εκατοντάδων συμπατριωτών μας
4. Εσκεμμένη και εγκληματική αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ονόματι δήθεν οικονομικών περικοπών και εκμοντερνισμού αυτών.
5. Διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος σε βαθμό κακουργήματος και οικονομικές χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να συρρικνωθεί η επιχειρηματικότητα των Ελλήνων επιχειρηματιών
6. Η επέμβαση και ο επηρεασμός της δικαιοσύνης σε στρατηγικής σημασίας υποθέσεις που έβλαψαν και βλάπτουν την Δημοκρατία αλλά κυρίως την υπόσταση του Έθνους.
7. Η συστηματική παραπλάνηση της κοινής γνώμης σε θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας καθώς και οι απαράδεκτες ψυχολογικές επιχειρήσεις σε βάρος του ηθικού του Ελληνικού Λαού.
8. Η συνεχής λήψη επαχθών οικονομικών μέτρων για την εξόντωση του Λαού.
9. Η στήριξη του ρεύματος Λαθρομετανάστευσης με αποτέλεσμα η Χώρα να υφίσταται μεγάλη οικονομική απαξίωση, η ασφάλεια του πολίτου να είναι στο ΝΑΔΙΡ και η εγκληματικότητα να πλήττει το 30% των Ελληνικών οικογενειών.
10. Συστηματική δυσφήμηση της Χώρας και των Ελλήνων προκειμένου να εξυπηρετούνται κερδοσκοπικά και λοιπά Παιχνίδια.

Σε ισόβια θα οδηγηθούν Βουλευτές, Δικαστικοί, τοπικοί άρχοντες οι οποίοι στήριξαν το σαθρό και προδοτικό πολιτικό σύστημα.

Το έτερο ευχάριστο είναι ότι επιτέλους οι έντιμοι Δικαστικοί παραιτούνται και διαχωρίζουν τη θέση τους. Αυτοί θα κληθούν να θέσουν τα θεμέλια της Νέας Ελλάδος.

Στέργιος Σμυρλής


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...