Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Φυγάς ο Αδόλφος Χίτλερ;

Μέχρι σήμερα οι ιστορικοί θεωρούσαν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο Βερολίνο το 1945. Ωστόσο οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου ισχυρίζονται ότι ο ηγέτης των Ναζί είχε διαφύγει στην Αργεντινή και ζούσε ελεύθερος μέχρι τον θάνατό του το 1962.

Όπως δημοσίευσε η Sun, οι συγγραφείς διατείνονται ότι βρήκαν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ μαζί με τη σύντροφό του Εύα Μπράουν διέφυγαν στη χώρα της Νότιας Αμερικής, καθώς δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά στοιχεία ότι οι δυο τους αυτοκτόνησαν, ενώ αντιθέτως υπάρχουν «συναρπαστικές» μαρτυρίες Αργεντίνων ότι το ζευγάρι ζούσε εκεί. Μάλιστα, οι δύο συγγραφείς επιρρίπτουν ευθύνες στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ότι επέτρεψαν στο Χίτλερ να διαφύγει με αντάλλαγμα την πρόσβαση στα μυστικά της πολεμικής τεχνολογίας των Ναζί.

Σύμφωνα με το βιβλίο, το κρανίο που είχαν στην κατοχή τους οι Ρώσοι ως το κρανίο του Χίτλερ, στην ουσία ανήκει σε μία γυναίκα. Οι δύο συγγραφείς έγραψαν το βιβλίο τους βασισμένοι σε διαβαθμισμένα έγγραφα και άλλες ιατροδικαστικές έρευνες.real

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...