Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Το ψέμα του Παπούλια!!

papoulias.png
ΗΤΑΝ 11 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση τουσήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη",γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.. Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν….

θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών.. Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!!

Σχόλια απο ολυμπία :

-Ε θα ηταν απ τα παιδακια που δινανε τσιγαρα στους ανταρτες και πιανεται κι αυτο γι αντισταση..

-Σωστά τα είπε ο Πρόεδρος ! Απλώς, τότε, άλλους η σφαίρα τους βρήκε στην καρδιά και πέθαναν για την Ελλάδα. Άλλους τους βρήκε στα πόδια και τους τα έκοψαν ( μαζί με την σύνταξη ). Τον Παπούλια τον βρήκε η σφαίρα στον εγκέφαλο και του τον αφαίρεσαν. Γι’ αυτό λέει τώρα τις παπαριές που λέει. Δεν περίμενα πάντως να εξαργυρώνεται μία τέτοια “θυσία” με 300.000 ευρώ τον χρόνο ! Εύγε Παπούλια Ελληναρά !!!! Και προφανώς την γερμανίδα γυναίκα σου θα την γνώρισες σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην γερμανία. Εκεί ντέ … που έκανε τα πειράματα ο Μένγκελε.

-τι τον κατηγορειτε ρε παιδια…. το αλτσχαιμερ φταιει…σε λιγο θα λεει οτι ηταν και Μακεδονομαχος…

-Να ηταν ο μοναδικος που μιλαει για αντισταση σε τετοια ηλικια καλα ειναι!!!
Ειχα γειτονα που ηταν 3 ετων, αλλα συνταξη εθνικης αντιστασης πηρε γιατι ειχε ενσημα στο πασοκ!!!!!

-Μπραβο Παπουλια ηρωα του 1821!

 -Ο Παπουλιας ειπε την αληθεια , πραγματι ηταν 15+ ετων οταν ανεβηκε στο ΒΟΥΝΟ με τους ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ και σκοτωνε ελληνες, ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,
εννοουσε τον εμφυλιο ο “προεδρος”


-Ήταν στον εμφύλιο κι έσφαζε με βαρβαρότητα αδέρφια Έλληνες.
Και αφού συγκινείται, να μας πει και πως του έδωσαν το όνομα καρολος.από τον παππού του ή από τον ήρωα που του ενέπνευσε ο πατέρας του και ποιος ήταν ο κάρολος αυτός από τον οποίο πήρε το όνομά του. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να δούμε και τα πρότυπα με τα οποία είχε γαλουχηθεί ο μικρός κάρολος και να μας πει και τι ακριβώς έκανε στον εμφύλιο, να δούμε το ποιόν του.
olympia

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...