Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΗΚΕ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ
Είναι η πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία του Έθνους που αποχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από παρέλαση...
Σε επικοινωνία που είχαμε με επαρχιακές πόλεις μας αναφέρουν ότι οι συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών που παρέλασαν όταν έφταναν στους ''επίσημους'', είτε γυρνούσαν το κεφάλι αντίθετα, είτε απλώς δεν τους κοίταζαν. Ο κόσμος που ήταν κοντά και κυρίως απέναντι από τις εξέδρες των ''επισήμων'' όταν έβλεπε τα παιδιά να γυρνάνε τα κεφάλια τους αντίθετα, χειροκροτούσε και επεφημούσε τους μικρούς αντιστασιακούς.

"ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!" Φώναζε ο κόσμος με ενθουσιασμό.
"ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ!" Φώναζαν άλλοι και σιγά-σιγά πήρε θάρρος περισσότερος κόσμος και άρχισαν να ακούγονται συνθήματα όπως... 

"ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ!'' 
"ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ"

Στα Χανιά της Κρήτης μάλιστα αφού παρέλασαν τα σχολεία και μερικά σώματα του στρατού, οργισμένοι πολίτες και κυρίως ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου απώθησαν τα ΜΑΤ και κινήθηκαν προς την εξέδρα των ''επισήμων'' με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να σπρώχνονται για το ποιος θα φύγει πρώτος. Μερικοί ασφαλίτες ανέβηκαν στην εξέδρα και άρχισαν να φυγαδεύουν τους πολιτικούς.
"ΛΑΓΟΙ!!!"
"ΚΟΤΕΕΕΣ" Φώναζε ο κόσμος και ένα ποτάμι κόσμου άρχισε να παρελαύνει γιουχάροντας και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κατοχής.

Πολύ νωρίτερα οι υπεύθυνοι της παρέλασης είχαν κόψει τον ήχο από τα ηχεία στους δρόμους της παρέλασης για να μην ακούγονται τα γιουχαρίσματα και οι αποδοκιμασίες του κόσμου απέναντι από την εξέδρα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...