Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Η Δικαιοσύνη και η Θεία Δίκη κυνηγούν το έγκλημα, την προδοσία, την αδικία, την συκοφαντία

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά, αδελφό του δολοφονηθέντος εθνομάρτυρα Χριστάκη Αντωνά στις 14 Αυγούστου 1974. Αττίλας 2.

Παρένθεση: Μέσα σε τρεις ημέρες, 11 Αυγούστου και 14 Αυγούστου του 1996, οι τούρκοι παραστρατιωτικοί οδήγησαν δύο ελληνοκυπρίους στον θάνατο

Στις 14 Αυγούστου 1996, στη Δερύνεια της Αμμοχώστου στην Κύπρο, μπροστάστις τηλεοπτικές κάμερας, δολοφονείται εν ψυχρώ από Τούρκους και Τουρκοκυπρίους, ο 26χρονος ελληνοκύπριος Σολωμός Σολωμού. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, εν μέσω διαμαρτυριών για την επίσης στυγερή δολοφονία του ελληνοκύπριου Τάσου Ισαάκ (στην Πράσινη Γραμμή στις 11 Αυγούστου) ο Σολωμού είχε σκαρφαλώσει στον τουρκυπριακό ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία.

Ο άνδρας που πυροβόλησε και δολοφόνησε τον Σολωμού αναγνωρίστηκε στο πρόσωπο του Kενάν Aκίν, έποικου, πρώην αξιωματικού του τουρκικού στρατού, υπουργού του ψευδοκράτους και πράκτορα των Tουρκικώνμυστικών Δυνάμεων. Οι κυπριακές αρχές ύστερα από μελέτη του βιντεοσκοπημένου υλικού εντόπισε τους δράστες και εκδόθηκαν εναντίοντους διεθνή εντάλματα σύλληψης, χωρίς όμως να συλληφθεί κανείς. Το όνομα του Κενάν Ακίν ήρθε ξανά στην επικαιρότηα, τον Φεβρουάριο του 2023, για έναν ακόμα τραγικό λόγο. Έχασε τα δυο εγγόνια του, Doruk και Alp Akın, που ανασύρθηκαν νεκρά από τα συντρίμμια ξενοδοχείου, στον σεισμό που προκάλεσε τον θάνατο σε πάνω από 50.000 άτομα στην Συρία και την Τουρκία. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα ….

Αυτούς τους δολοφόνους σήμερα συγχωρούν και θωπεύουν οι δόλιοι σύμμαχοι μας με αποτέλεσμα τραγικό για την Ελληνική Κύπρο, οι βάρβαροι να συνεχίζουν ανενόχλητοι τα απεχθή τους εγκλήματα …. Και μόνο η Θεία Δίκη να αποδίδει δικαιοσύνη …..Η λήθη των ίδιων κακών από τους δόλιους συμμάχους μας για τους βαρβάρους θρασύτητα γεννά!

Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες …

Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ TURGUT GENAGRALI. META TO 1974 ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ…

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.

ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΤΕΚΤΑΣ…. ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΦΥΓΕ ….. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Ο Turgut Yenagrali, μετά το 1974 περιφερόταν στους δρόμους και μισοτρελλαμένος δήλωνε υπερήφανος για τους ανυπεράσπιστους αιχμαλώτους Έλληνες Κυπρίους που σκότωσε εν ψυχρώ, και «καιγόταν» από τη λύπη του για όσους ξέφυγαν απ’ τις αιμοβόρες επιδόσεις του, τις οποίεςμάλιστα και προσδιορίζει ο ίδιος ως… «είδος τέχνης»!

Υπερήφανος δολοφόνος αιχμαλώτων 1974 Turgut Yenagrali … 

ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...