Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Σοκαριστική παραδοχή καρδιολόγου: «Τώρα βλέπω 2 περιστατικά μυοκαρδίτιδας την ημέρα»! – vid

«Μέχρι τώρα είχα δει 2 σε ολόκληρη την καριέρα μου»!


Τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας στην μετά-πανδημία εποχή είναι τόσο υψηλά που ο Dr Peter McCullough αναφέρει ότι βλέπει δύο περιστατικά ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

«Είμαι καρδιολόγος. Μπορώ να σας πω πριν από τον COVID-19, είδα δύο περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε όλη μου την καριέρα … δύο περιπτώσεις για δεκαετίες. Τώρα, βλέπω δύο περιστατικά την ημέρα στην κλινική».

Η διαπίστωση αυτή είναι ανησυχητική από μόνη της.

Ωστόσο αυτά που πρόσθεσε παρακάτω είναι ακόμα πιο σοκαριστικά για εκατομμύρια ανθρώπους:

«Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο covid-19 μπορεί να προκαλέσει κάποια μυοκαρδίτιδα. Ο στρατός των ΗΠΑ και του Ισραήλ διέθεταν τεράστια προγράμματα διαλογής μυοκαρδίτιδας από τον covid το 2020. Πριν τα εμβόλια. Ανακάλυψαν μερικά περιστατικά που απαιτούσαν έναν ορισμό:

Kανένα σοβαρό (περιστατικό), καθόλου νοσηλείες και καθόλου θάνατοι. Ούτε ένας! Αυτό που συνέβη είναι ότι εκείνοι οι οργανισμοί παράτησαν τα προγράμματα διαλογής, μετά εισήχθησαν τα εμβόλια, και μέσα σε 6 μήνες ο FDA, ο CDC και όλες οι ρυθμιστικές αρχές έλεγαν: “Τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα”.

Η επαγόμενη από το εμβόλιο του covid μυοκαρδίτιδα είναι θανατηφόρα κι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι με κάθε εμβόλιο που λαμβάνει υπάρχει ένας κίνδυνος…»:

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...