Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Τσιπάρισμα ΚΑΙ λόγω πυρκαγιών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΓ

 «16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.»

Εκείνο το «ποιεῖ» δεν ακούγεται λίγο περίεργο ; Δείχνει μήπως εξαναγκασμό ή υποχρεωτικότητα ; Φαίνεται λογικό να έρθει ο αντίχριστος και να πει στον κόσμο «ελάτε να σας σφραγίσω όλους» χωρίς να αιτιολογήσει τους λόγους ; Μήπως τελικά μας το παρουσιάσει ως «το τέλειο σύστημα» και το ζητήσουν οι ίδιοι οι άνθρωποι, για να απαλλαγούν δήθεν από τα δεινά στη ζωή τους (πχ πυρκαγιές) ;

Σήμερα Τετάρτη 23.08.23 ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για την πατρίδα μας. Φωτιές παντού από την μια άκρη έως την άλλη.

Πολλά ακούγονται για εμπρησμούς !

Πως θα βρούμε τους εμπρηστές ;

Είναι πολύ απλό: τσιπάρισμα σε όλους !

Ο δορυφόρος θα βρίσκει αμέσως το στίγμα του εμπρηστή, όπως συμβαίνει σήμερα με το GPS και τα κινητά τηλέφωνα. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, την τάδε ώρα, στο τάδε σημείο, εντοπίστηκε το συγκεκριμένο τσιπάκι.

Θα μας το περάσουν με τόσο λογικοφανή τρόπο, που το χάραγμα ή το τσιπάκι (ή ότι άλλο θα είναι αυτό) να φαντάζει σωτήριο.

Τι λέγει ο Άγιος Παϊσιος στο χειρόγραφο κείμενό του «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»:

Αφού λοιπόν κάποιος πήρε την κάρτα του δείνα και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα, για να μην μπορεί να συμβεί αυτό, θα πρέπει η κάρτα (δηλ το chip) να περάσει στο σώμα του ιδιοκτήτη.

Αυτό άλλωστε δεν έχει εξαγγείλει στη βουλή ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης ; 

 δ ησος ποκριθες ρξατο λγειν ατος· βλπετε μ τις μς πλανσ. Κατά Μάρκον Κεφ ΙΓ.

Christos Tziatzios (Ph.D.)

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...