Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ο σατανικός Σόρος επέστρεψε μετά την… αποχώρησή του με άλλο όνομα και διεισδύει «υπόγεια» σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ

Είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του Open Society Foundation από τις ευρωπαϊκές δραστηριότητες

Ο γνωστός για τις διεθνιστικές απόψεις του και υποστηρικτής της διάβρωσης των εθνικών κοινωνιών διαμέσου της ανεξέλεγκτης ροής παράνομων αλλοδαπών, Σόρος, συνεχίζει να διεισδύει με υπόγειους τρόπους στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Open Society Foundation από πλείστες δραστηριότητες εντός της ΕΕ, απλώς αλλάζοντας όνομα!

Συγκεκριμένα μια εταιρεία που υποστηρίζεται από το Soros Economic Development Fund έχει αναλάβει τον έλεγχο δύο μεγάλων πολωνικών εφημερίδων.

Ο Πολωνός ιδιοκτήτης της καθημερινής Rzeczpospolita και της οικονομικής εφημερίδας Parkiet, Grzegorz Hajdarowicz, πούλησε μεγάλο μέρος των μετοχών της Gremi Media, στην οποία ανήκουν οι δύο εφημερίδες, στην ολλανδική εταιρεία Pluralis.

Αυτό ολοκληρώνει μια συμφωνία που συνήφθη το 2021 που είδε την Pluralis να αγοράζει ένα μειοψηφικό μερίδιο με την επιλογή να αγοράσει επιπλέον μετοχές αργότερα.

Ως αποτέλεσμα, ο Hajdarowicz έπαψε να είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Gremi Media, με την ολλανδική εταιρεία Pluralis να κατέχει πλέον το 57% των μετοχών, κάτι που της επέτρεψε να πάρει τον έλεγχο της εταιρείας, σύμφωνα με το Business Insider.

Ένας από τους μετόχους της Pluralis είναι το «Soros Economic Development Fund».

Το γεγονός ότι ο σατανικός Σόρος, μαζί με τα «πλοκάμια» του, έχει εμπλακεί έμμεσα στη συμφωνία έρχεται σε αντίθεση με την πρόσφατη ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από τη δραστηριότητα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Σόρος είναι εχθρικός προς το κυβερνών συντηρητικό κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS) της Πολωνίας και στην ιδέα ότι θα μπορούσε να κερδίσει την εξουσία για τρίτη θητεία στις κοινοβουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Σόρος υποστηρίζει τις φιλελεύθερες μεταναστευτικές πολιτικές και τη βαθύτερη ενσωμάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο γίγαντας πετρελαίου και φυσικού αερίου της Πολωνίας που υποστηρίζεται από το κράτος, Orlen, ο οποίος έχει αγοράσει μεγάλο αριθμό περιφερειακών εφημερίδων, αναφέρθηκε το 2021 ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει την εταιρεία που τότε ανήκε πλήρως στον Hajdarowicz.

Ωστόσο, ο Hajdarowicz προτίμησε να πουλήσει τις μετοχές της Gremi Media σε ξένο επενδυτή και συγκρκιμένα στον George Soros.

Η απόφαση του Open Society Foundation (OSF) να τερματίσει ένα μεγάλο μέρος των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων του εξέπληξε πολλούς – συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους εχθρούς του ιδρυτή του Σόρος.

Ιστορικά, κανένα άλλο ίδρυμα δεν έχει κάνει περισσότερα για να οικοδομήσει και να υποστηρίξει την ευρωπαϊκή κοινωνία των πολιτών, αναφέρει ανάλυση του Politico.

Και είναι αυτή η εδραιωμένη, πανταχού παρούσα φύση της υποστήριξης του OSF προς την κοινωνία των πολιτών της ΕΕ, σε συνδυασμό με τη μαζική χρηματοδοτική του ικανότητα και την επαγγελματική υποστήριξή του, που καθιστά την ξαφνική απόφασή του να φύγει πολύ σημαντική.

Είναι ενδιαφέρον ότι μια από τις δικαιολογίες που δίνονται για τους λόγους για τους οποίους το OSF αποχώρησε είναι ότι τα θεσμικά όργανα της ΕΕ «διαθέτουν ήδη σημαντικούς πόρους για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τον πλουραλισμό».

Ωστόσο, τα μεγάλα ποσά δημόσιου χρήματος για ΜΚΟ δεν θα συνεχίσουν να ρέουν αδιαμφισβήτητα, ειδικά καθώς το νέο πολιτικό κλίμα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό μετά τον Ιούνιο του 2024 όταν θα έχουν διεξαχθεί οι ευρωεκλογές και τα δεξιά κόμματα αναμένεται να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν, παρά την ανακοίνωση της οικογένειας Σόρος ότι θα αποχωρήσει από τα από τα οικονομικά δρώμενα της ΕΕ, η εξαγορά των δύο πολωνικών εφημερίδων δείχνει ότι θα παραμείνει και θα συνεχίσει το γνωστό «φιλάνθρωπο» έργο τους…

Ο Σόρος, ένας διαβολικός κροίσος που μοιάζει σε πολλά με τον κλασικό «κακό» των ταινιών Τζέιμς Μποντ, είχε κάνει μία πρόβλεψη για την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία που, καλώς ή κακώς, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: Ότι η Ελλάδα «Δεν θα τα καταφέρει ποτέ να ορθοποδήσει, όσο είναι μέρος της Ευρωζώνης. Με το ευρώ, η χώρα δεν θα ανθίσει ποτέ και δεν θα γίνει ανταγωνιστική. Πρακτικά ήταν ο τάφος της».

Ο βδελυρός Σόρος, γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1930 με το πραγματικό όνομα Σβαρτς και είναι Εβραίος, ουγγρικής καταγωγής που έχει λάβει την αμερικανική υπηκοότητα.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...