Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Λύγισε όλη η Ηγεσία του Ιράν μπροστά στην σορό του Ήρωα Κασέμ Σολεϊμανί

  Γιώργος θαλάσσης 


Έχασαν ένα Μεγάλο Ήρωα αλλά κέρδισαν τις καρδιές όλου του πλανήτη που έχει σιχαθεί τους φονιάδες αμερικανούς και την αλαζονία τους.
Το ανθρωπάκι που λέγεται Τραμπ έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι αν του πειράξουν τους φονιάδες στρατιώτες του θα βομβαρδίσει τα μνημεία του Περσικού πολιτισμού! Έφτασε στο σημείο να απειλεί και το γειτονικό Ιράκ ότι αν του διώξουν τους φονιάδες στρατιώτες του (το Ιράκ αποφάσισε να διώξει τα αμερικανικά στρατεύματα μετά την δολοφονία του Κασέμ), θα ιδρύσει για τιμωρία στο Βόρειο Ιράκ κουρδικό κράτος. Μπροστά στους αμερικανοφονιάδες κάτι τύποι σαν τον Καλιγούλα και τον Νέρωνα μοιάζουν με παρθένες.
Μπορεί οι Πέρσες να είναι Σιίτες και εμείς Ορθόδοξοι αλλά υπάρχει κάτι που μας ενώνει... ο πόλεμος που δεχόμαστε από την χώρα του αντιχρίστου. Να μην ξεχνάμε ποτέ ποιος έδωσε την Κύπρο στους τούρκους, ποιος έκανε στρατιωτική δύναμη τους τούρκους, ποιος έφερε την κρίση για να μην γίνει ο South Stream και η ΕλληνοΡωσική συμμαχία, ποιος έδωσε την Μακεδονία στα Σκόπια και ποιος χτυπάει την Ορθοδοξία προκειμένου να την διασπάσει.
Επίσεις να μην ξεχνάμε ποτέ ποιος δολοφόνισε τον Χριστόδουλο των Ελλήνων, τον Ούγκο Τσάβες και τόσους άλλους ηγέτες που αντιστέκονταν στην αμερικανική τυραννία.
Οι Πέρσες δήλωσαν ότι θα πράξουν αντίποινα άλλα προς τιμήν τους όχι σε πολίτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ανθρωπάκι Τραμπ και η υπόλοιπη συμμορία των φονιάδων μπροστά στα δάκρυα του Ιρανού Ηγέτη και στην οργή ενός ολόκληρου ηρωικού λαού, τρέμουν. Αν διαβάζανε και τις προφητείες της Ορθοδοξίας για το μέλλον τους θα τρέμανε ακόμα πιο πολύ.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...