Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Σαν σήμερα έφυγε ο Λένιν, προδότης της πατρίδας του, πράκτορας του Γερμανικού Αυτοκρατορικού Επιτελείου, με χειριστή τον περιβόητο Πάρβους

Επέστρεψε στην Ρωσία μέσα σε ένα σφραγισμένο γερμανικό τρένο και με γερμανικό χρήμα.
Οδήγησε την χώρα του στην προδοτική συμφωνία του Μπρεστ Λιτόφσκ παραχωρώντας τεράστιες εκτάσεις εδαφών στην Γερμανία, αφού κατέλαβε πραξικοπηματικά την εξουσία και θεμελίωσε ένα κράτος τρόμου, μαζικών δολοφονιών και βαρβαρότητος. Δολοφόνησαε την Τσαρική οικογένεια και αμέτρητο πλήθος σοσιαλεπαναστατών, αναρχικών, μοναρχικών, απολίτικων, φιλελεύθερων και όποιου διαφωνούσε με την δικτατορία της χυδαιότητας και του απόπατου της κοινωνίας που επέβαλε.
Βοήθησε με χρήμα και όπλα τον Κεμάλ, καθιστώντας την μπολσεβικική Ρωσία συνεργό του τουρκισμού στην Γενοκτονία των Χριστιανών της Μ, Ασίας, δηλαδή κυρίως των Ελλήνων.
Πέθανε μόλις στα 53 του από την σύφιλη που κατέτρωγε εκφυλιστικά το σώμα του, την αρτηριοσκλήρωση και συνδυασμό και άλλων παραγόντων, που οδήγησαν σε εγκεφαλικό.
Μόνος χειρότερος από αυτόν ο διάδοχος του, ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι ή Κόμπα ή Στάλιν. Ερίζουν με τον Μάο στο υπόγειο της Ιστορίας για το ποιος σκότωσε περισσότερους αθώους ανθρώπους. Μαθητές πάντως κι οι δυο του Λένιν.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...