Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Τα συστημικά παπαγαλάκια και το μίσος τους για την Ρωσία

 Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου 

Στα τρία είναι χωρισμένα τα συστημικά παπαγαλάκια (δημοσιογράφοι, καθηγητάδες και λοιποί αναλυταράδες). Διεθνολόγοι, τουρκολόγοι, ισλαμολόγοι και αναλυτές γενικών καθηκόντων με υπηρεσία στην νατόδουλη ενημέρωση έχουν χωριστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε τρεις ομάδες.

Η πρώτη περιλαμβάνει ελαφροδεξιούληδες δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθώντας να κερδίσουν κάποιο έρεισμα στο χαμένο τελείως πλέον κοινό τους λένε, αυτό που κάθε Έλληνας γνωρίζει και που όσοι το λέγαμε μας κατηγορούσαν μέχρι και μερικές μέρες πριν ότι οι Γερμανοί είναι εχθροί μας (για τους Αμερικανούς δεν τολμούν να το πουν, τουλάχιστον ακόμη). Αλλά και με αυτήν την σωστή διαπίστωση, πάλι προσπαθούν να συσκοτίσουν, καθώς δεν εξηγούν το γιατί οι υποτιθέμενες ηγεσίες του τόπου συνεχίζουν να τους ακολουθούν! Γιατί, εάν το διερωτηθούν, θα καταλήξουν σε αυτό που λέμε χρόνια, ότι Αμερικανοί και Γερμανοί έχουν υπαλλήλους τους αυτούς που παίζουν τα κανάλια και εκλέγονται.

Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει κυρίως τουρκολόγους, ισλαμολόγους και διάφορους ....λόγους, αερητζήδες γενικών καθηκόντων, οι οποίοι καίτοι καθ᾽ύλην αρμόδιοι, δεν διαβάζουν καν ούτε τις τουρκικές εφημερίδες, οι οποίες από μήνες έγραφαν για την συμφωνία Ερντογάν-Σάρατζ. Αυτοί λοιπόν σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι κακοί Ρώσοι είναι πάλι πίσω από την γερμανική υποστήριξη στον Ερντογάν και ότι, εν πολλοίς, αν δεν ήταν αυτοί οι κακοί Ρώσοι, δεν θα παρασύρονταν και οι καλοί Γερμανοί να τον στηρίζουν.

Τέλος, στην τρίτη ομάδα ανήκουν κάποιοι φαινομενικά πατριώτες, συστημικοί όμως και αυτοί, άλλοι στην μισθοδοσία επιχειρηματιών ή της ΕΥΠ και άλλοι με δικά τους μικρά μέσα και εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι βλέποντας ότι δεν μπορούν πλέον να πουν καμία καλή κουβέντα για Αμερική και Γερμανία, τα αφεντικά τους δηλαδή, προσπαθούν τουλάχιστον να τις παρουσιάσουν εξίσου εχθρικές προς εμάς με την Ρωσία. Δηλαδή εχθροί μας και οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί και οι Ρώσοι όμως!

Και θα μου πείτε, με την παραπληροφόρηση που μας δέρνει, έχουν άδικο;

Βεβαίως και έχουν άδικο! Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση πόσο χειρότεροι εχθροί μας είναι οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί.

Και δεν μιλώ εδώ ιστορικά και θεολογικά! Αλλά τελείως συγχρονικά και επικαιρικά! Μας στρέφουν την πλάτη οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί, πότε;

Όταν έχουμε κάνει ακριβώς ό,τι μας ζητάνε τα τελευταία 12 χρόνια χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση! Όταν έχουμε διακόψει κάθε σχέση με τους Ρώσους, κατόπιν εντολών των Αμερικανών κυρίως. Όταν έχουμε απελάσει διπλωμάτες τους.

Όταν προσπαθούμε να τους διαλύσουμε την Εκκλησία με το Ουκρανικό Σχίσμα του αμερικανικού Πατριάρχη και όσων, λίγων ευτυχώς, τον ακολουθούν. Με όλα τα παραπάνω λοιπόν πώς θα ήταν δυνατόν οι Ρώσοι να μην στραφούν στον Ερντογάν; Τι να κάνουν; Να προσμένουν πότε εμείς θα ξυπνήσουμε να δούμε το πραγματικό μας συμφέρον;

Τώρα δυστυχώς τους χάσαμε τους Ρώσους. Και μείναμε με τους ορκισμένους εχθρούς μας, τους νατοϊκούς, που την κατάλληλη στιγμή θα μας πετάξουν στα σκυλιά ελπίζοντας ότι θα μας φάνε.

πηγή
https://thesecretrealtruth.blogspot.com
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...