Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Το χάραγμα έρχεται...

Ένας αριθμός για κάθε Έλληνα.Μοναδικός...

Συνήθισες με τις πιστωτικές κάρτες, και τις κάρτες αναλήψεως μετρητών.

Κατόπιν σού έφεραν το βιομετρικό διαβατήριο με ενσωματωμένο RFID chip.Το πήρες κι αυτό.

Μετά σου έδωσαν έναν Ενιαίο Κωδικό Αριθμό Μητρώου τον οποίο ονόμασαν ΑΜΚΑ.

Με αυτόν, λένε, θα παρακολουθούν τις συναλλαγές σου με γιατρούς, νοσοκομεία, εργοδότες, ασφαλιστικά ταμεία.

Τώρα λένε πως θα σού δώσουν κι έναν μοναδικό barcode για να τον κουβαλάς πάντοτε μαζί σου και μέσω αυτού να καταγράφεται κάθε αγορά σου. Από το περίπτερο μέχρι το ξενοδοχείο που πάς διακοπές.

Έτσι θα ελέγχουν κάθε σου κίνηση , με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής ,την καταπολέμηση τής γραφειοκρατίας και την διευκόλυνση του πολίτη .

Και για να μη μπλέκεσαι με πολλές κάρτες, ήδη προανήγγειλαν την θεσμοθέτηση τής «έξυπνης κάρτας πολίτη», στην οποία θα υπάρχει ,πιθανώς, ενσωματωμένος πλην τού ΑΜΚΑ και ο μοναδικός barcode για σύνδεση με το ΤΑΧΙS.

Όλα σε ένα που λένε.

Κατόπιν θα σου φορέσουν βραχιολάκι όπως κάνουν ήδη με τους κρατούμενους ή θα σε καλέσουν να «εμβολιαστείς» με το υποδόριο τσιπάκι ή τατουάζ τους, για να μη χρειάζεται να κουβαλάς την κάρτα που μπορεί να σου κλέψουν ή αντιγράψουν.

Όπως ακριβώς είχε γράψει με ένταση και πόνο ψυχής ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος.

Γι αυτούς δεν είσαι πλέον ο Γιάννης Καραγιάννης, η Παρασκευή Παπαδοπούλου ή ο Δημήτρης Γεωργίου.

Είσαι ένας αριθμός, ένας φορολογούμενος καταναλωτής προϊόντων και υπηρεσιών. Ό,τι ήταν για τούς Ναζί οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μόνο που το σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης το στήνουν με ευρωπαϊκή ευγένεια , πρόσχημα την εξυπηρέτηση του πολίτη και εργαλείο την τεχνολογική εξέλιξη.
Η προσωπική μας επιλογή και προτροπή είναι ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που θίγουν τον πυρήνα των ατομικών δικαιωμάτων και προσωπικών ελευθεριών και είναι ασύμβατες με την ορθόδοξη πίστη και παράδοση.

Αν θέλουν να μάς φορέσουν ηλεκτρονικό λουρί παρακολούθησης ας το κάνουν με τη βία, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής.

Δε θα βάλουμε μόνοι μας την κεφαλή μας στο ντορβά τους. Δε θα έχουν τη συγκατάθεση μας στις διαβολοδουλειές τους.

Όλοι στους δρόμους να τους διώξουμε με τις κλωτσιές -όπως έκαναν οι προπάτορες μας την εποχή του αρειανισμού, της εικονομαχίας, της κατοχής και της χούντας - πριν μας στείλουν αυτοί στον μπαμπά τους , τον εξαποδώ.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...