Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας: «Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα»

Επιμέλεια: Γιώργος Θεοχάρης


«Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα», υπογραμμίζει ο φωτισμένος γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα της Αμερικής σε δηλώσεις του στο vimaorthodoxias και στον συνεργάτη μας Θεμιστοκλή Καφαντάρη.
΄΄Οι προσευχές των γεροντάδων παρατείνουν τα όσα άσχημα γεγονότα θα συμβούν΄΄, εξηγεί και μας παροτρύνει να προσευχόμαστε αδιαλλείπτως . «Καλό είναι να έχουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο διότι όταν κάποιος έχει ανάγκη και τρώει χώμα από την πείνα θα έχει τεράστια βαρύτητα η ελεημοσύνη σου όταν του δώσεις να φάει!. Ο θεός υπάρχει παντού», σημείωσε ο Γέροντας Εφραίμ.

H δήλωση του χαρισματούχου γέροντα Εφραίμ

Η κρίση οφείλεται στο γεγονός ότι οι κοσμικοί γίναμε σαν δαίμονες και οι μοναχοί ως κοσμικοί και έχουμε δώσει δικαιώματα στον έξω από δω. Δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό π.χ. πόλεμος, διότι υπάρχουν γεροντάδες σε μοναστήρια και σκήτες όπως π.χ. στο Άγιο Όρος, Όρος Σινά , Μετέωρα κ.λ.π. που έχουν δώσει, μέσω προσευχών, παράταση στα όσα θα συμβούν.
Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα.
Οι προϋποθέσεις υπάρχουν όπως πρόσφορο είναι το έδαφος. Γνωρίζουμε από τις ειδήσεις ότι Ιράν, Αμερική, Κίνα, Ρωσία, διαθέτουν όπλα, αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις και αλλά κράτη όσο δύσπιστος και εάν είσαι.
Να κάνετε καθαρή εξομολόγηση, με ευλάβεια, να είστε προσηλωμένοι στα πνευματικά σας καθήκοντα και να συμμετέχετε στα μυστήρια ανελλιπώς, κυρίως εξομολόγηση και θεία κοινωνία. Να λέτε την ευχή συνεχώς΄΄ Κύριε Ιησού Χριστέ, Ελέησον με΄΄ και ΄΄Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον ημάς΄΄ μόνο έτσι θα σωθούμε!
Καλό είναι να έχουμε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο διότι όταν κάποιος έχει ανάγκη και τρώει χώμα από την πείνα θα έχει τεράστια βαρύτητα η ελεημοσύνη σου όταν του δώσεις να φάει!

https://www.vimaorthodoxias.gr/egrapsan-s-emas/o-g-efraim-apo-tin-arizona-mila-sto-agioritikovima-gia-tin-krisi-kai-ta-melloymena/
https://orthodoxathemata.blogspot.com/2018/10/blog-post_117.html

1 σχόλιο:

  1. Όταν υπάρχει μια αδικία και εμείς κρατάμε ίσες αποστάσεις από τον αδικούμενο και από τον αδικούντα, τότε συναινούμε και συμμετέχουμε κι εμείς στην αδικία (ε όχι ότι και το Ιράν είναι το κράτος με τα "πολλά" όπλα που είναι δήθεν και τόσο φιλοπόλεμο, να πρωτοστατεί στην λίστα των κακών - πότε τελευταία ήταν σε επιθετικό πόλεμο το Ιράν; Ποιον αιώνα; Μήπως είναι το CNN που διαβάζω και βλέπω; Έλεος πια με την αμερικάνικη ξεχωριστότητα!). Εξάλλου δεν είναι καν τα όπλα που σκοτώνουν άγιε γέροντα αλλά οι άνθρωποι και κυρίως οι "άνθρωποι" που κυβερνούν την χώρα στην οποία βρίσκεστε, οι οποίοι διακαώς επιδιώκουν το συντομότερο δυνατόν την αποδεκάτιση του ανθρωπινου πληθυσμού της γης. Αλλά βέβαια όλα αυτά είναι εντελώς ασήμαντα, απορώ πως τολμώ και τα αναφέρω... Τελικά έχει σημασία το τι λέγεται ή το ποιος είναι αυτός που το λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...