Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

«Στην 5η σάλπιγγα το σκοτείνιασμα από τα πάθη της ψυχής των ανθρώπων γίνεται πλήρες. Γι’ αυτό οδηγούνται στον παγκόσμιο πόλεμο»


*Από το νέο βιβλίο: «Σιωνισμός και ο προ των πυλών Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος»

…Οι ακρίδες στην 5η σάλπιγγα δεν είναι ούτε φυσικής προέλευσης, ούτε τεχνολογικής. Δεν πρόκειται για το σύνηθες πτερωτό που καταστρέφει την πράσινη βλάστηση, ούτε είναι αποτέλεσμα τεχνικής ανθρώπινης προσπάθειας, όπως χημική, βιολογική ή άλλη σύγχρονη επινόηση (π.χ της νανοτεχνολογίας). Αυτό φανερώνεται από το ότι δρουν με πνευματικά κριτήρια: «Και τους ειπώθηκε να μην βλάψουν το χορτάρι της γης, ούτε κανένα φυτό χλωρό, ούτε κανένα δέντρο, παρά μόνο τους ανθρώπους που δεν έχουν την σφραγίδα του Θεού πάνω στα μέτωπά τους» (Αποκ. 9-4).

Γι’ αυτό, είναι απαραίτητο, να είναι πνευματικές δυνάμεις, μάλιστα του κακού (δαίμονες), αν κρίνουμε από τον τρόπο και το αποτέλεσμα της δράσης τους… η μορφή των ακρίδων δεν είναι άσχετη με τα ιστορικώς τεκταινόμενα. Και αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από μια γιγάντια προετοιμασία εξοντωτικού πολέμου. Γι’ αυτό, σε αυτές απεικονίζονται οι πολεμικές μηχανές των αντιπάλων: «Και τα ομοιώματα των ακρίδων είναι όμοια με ίππους», που είναι έτοιμοι για πόλεμο…

Αυτό το φαινόμενο θα κρατήσει για 5 μήνες περίπου. Διότι τόσο θα διαρκέσει η μεταβατική περίοδος των τελικών ετοιμασιών μέχρι την σύγκρουση των υπερδυνάμεων… Στην 5η σάλπιγγα το σκοτείνιασμα από τα πάθη της ψυχής των ανθρώπων γίνεται πλήρες. Γι’ αυτό οδηγούνται στον παγκόσμιο πόλεμο. Και ο πόλεμος είναι η κατ’ εξοχήν αμαρτία, κατά τον άγιο Γέροντα Σωφρόνιο τον Αγιορείτη και κτήτορα Μονής στο Essex της Αγγλίας… Κατά την 5η σάλπιγγα, ο αστέρας αυτός, σκοτεινιασμένος τελείως πλέον, παίρνει τα κλειδιά και ξεκλειδώνει την άβυσσο, όχι τον Ουρανό: «και του δόθηκε το κλειδί του φρέατος της αβύσσου».

Κάπου αλλού ο π. Λεόντιος (της Ιεράς Μονής Διονυσίου Αγίου Όρους) αναφέρει: «Δεν πρόκειται για υλικό καπνό, αλλά πνευματική συσκότιση που θα οδηγήσει στον εξολοθρευτικό πόλεμο (την κατ’ εξοχήν αμαρτία) της 6ης σάλπιγγας. Γι’ αυτό, μέσα από τη συσκότιση, βγαίνουν οι δαιμονικές ακρίδες που θα δαγκώνουν τους ανθρώπους 5 μήνες. «Και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες στην γη»... Πέντε μήνες θα είναι η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου. Αλλά 5 ή 6 μήνες θα κρατήσουν και οι Ρώσοι (το ξανθό γένος) την Κωνσταντινούπολη: «και κρατήσει επί Επταλόφου το Ξανθόν γένος, εξ (6) ή πέντε (5), και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα, και φάγονται εξ’ αυτών πολλοί εις εκδίκησην των Αγίων»… κατά τον Άγιο Μεθόδιο Πατάρων.

…Και ο Αγιορείτης, π. Λεόντιος, κλείνει, λέγοντας: «Οι συνέπειες στο υλικό πεδίο είναι ο πυρηνικός πόλεμος, που σχεδιάστηκε προφητικά, πριν 400 χρόνια, στην τοιχογραφία της Μονής Αγίου Διονυσίου, με το χαρακτηριστικό μανιτάρι, και οι λοιπές πολεμικές προετοιμασίες που εικονίζονται στην μορφή των ακρίδων. Έπειτα, ένα διάστημα 5 περίπου μηνών προετοιμασίας της μεγάλης σύγκρουσης, και συγχρόνως αφόρητης θλίψης για τα επερχόμενα από τους μη έχοντας το σφράγισμα του Θεού, γίνεται ο μεγάλος πόλεμος που περιγράφεται στην 6η σάλπιγγα…».

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ: ⇒ ΕΔΩ

https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...