Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Αυτή είναι παρέλαση περηφάνιας! Πρώην ομοφυλόφιλοι διαδηλώνουν ευγνωμονώντας τον Ιησού που τους άλλαξε την ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

σχόλιο Γ.Θ : Φανταστείτε πως θα αντιδρούσαν τα κανάλια, οι αναρχοαριστεροί και όλο το σύστημα Soros, αν συνέβαινε και στην Πατρίδα μας μια τέτοια παρέλαση απελευθέρωσης από την ομοφυλοφιλία και επιστροφή στην Ορθόδοξη αγκαλιά της Εκκλησίας...
 

Σε μια εποχή που οι ανώμαλες «παρελάσεις υπερηφάνιας” έχουν κατακλύσει όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες του πλανήτη υποστηριζόμενες από την ανήθικη κουλτούρα του «political correct”,
έρχεται μια διαφορετικη΄παρέλαση περηφάνιας!

Μια ομάδα ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είναι πρώην «ομοφυλόφιλοι» και «transgenders» θα βγει ξανά στους δρόμους του Λος Άντζελες για να δείξει ότι ο Ιησούς τους άλλαξε. Θέλουν να δείξουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να σταματήσουν να ανήκουν στην ομάδα LGBTI (ΛΟΑΤ).

Ο εορτασμός της ελευθερίας διοργανώνεται από μια ομάδα ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι δεν είναι πλέον LGBTI. Η δεύτερη πορεία τους έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου.

Η Washington DC φιλοξένησε την πρώτη «Παρέλαση Ελευθερίας” το Μάιο του τρέχοντος έτους.

Οι διοργανωτές το περιέγραψαν ως «μια πορεία που εορτάζει την ελευθερία από τον τρόπο ζωής ομοφυλοφίλων / τρανσέξουαλ με τη χάρη και τη δύναμη του Ιησού Χριστού!»

Ο Λουίς Χαβιέ Ρουίζ είναι ένας επιζών Μιας τραγωδίας του 2016 όπου ένας σκοπευτής σκότωσε 49 ανθρώπους σε ένα gay club του Ορλάντο ταυτοποιεί το να είσαι ομοφυλόφιλος ως τον «εχθρό» που οδηγεί σε «διαστρέβλωση, βαριά κατανάλωση αλκοόλ για να πνίξει τα πάντα και να έχει αχαλίνωτο σεξ που οδήγησε στον ιό HIV».

«Δεν ήταν μετατροπή από ομοφυλόφιλος σε φυσιολογικό. Ήταν από χαμένος σε σωσμένο. Κάποιος με συνάντησε και μου είπε πόσο θα με αλλάξει ο Θεός εάν σταματήσω να το κάνω με δική μου δύναμη. Αν ερωτευθώ τον Χριστό, θα κάνει τα πάντα «, είπε στο CBN.

Ο διευθύνων σύμβουλος της παρέλασης της Ελευθερίας, Jeffrey McCall, δήλωσε ότι υπήρξε «πρώην τρανσέξουαλ».

«Ήθελα να έχω μια πορεία όπου ο καθένας που βγήκε από τη ζωή των ομοφυλοφίλων ή των τρανσέξουαλ θα μπορούσε να έχει, να έχει τη δυνατότητα να ακούσει τις ιστορίες του άλλου και επίσης να μπορεί να μιλήσει για τις ελευθερίες που βρήκαμε μέσω του Ιησού Χριστού», είπε .

Ο McCall παραδέχτηκε ότι η πορεία ήταν μεταξύ άλλων για να μοιραστούν ιστορίες με ανθρώπους που είχαν σταματήσει να είναι ΛΟΑΤ, αφού βρήκαν τον Ιησού.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...