Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μόνος του, ένας ήρωας Αρχιμανδρίτης συγκλονίζει το πανελλήνιο για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου

 
Φανούρης Ευστράτιος
Θεολόγος–Κοινωνιολόγος-Αρθρογράφος

Διαβάστε τη συγκλονιστική παρέμβαση από τον Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Μισσό για τη στυγερή δολοφονία του Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα,
στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - "Το πατριωτικό αίμα δεν ισοσταθμίζει στην πλάστιγγα όταν αναμετρηθεί με το αριστεριστικό. Για μια Ελλάδα που οι αξίες όλες έχουν εκπέσει, το διπλωματικό επεισόδιο με τον άτυχο 35χρονο νέο, ομογενή εξ Αλβανίας, δεν έχει την σημασία που θα έπρεπε. Ντόρος και αχός βαρύς ακούγεται από τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. μονάχα αν το θύμα είναι αριστερός και μειοδότης της πατρίδας. Αντί ο εκλιπών Κωνσταντίνος Κατσίφας να αρθεί και να καταταχθεί στο πάνθεον των ηρώων, όπως δικαιωματικά το αξίζει, αφού οι λύθροι του αίματος του πότισαν την γη υπέρ πίστεως και πατρίδος, άπαντες σιωπούν, φοβούμενοι το Αλβανικό μένος."

Ο 35χρόνος ως ευπατρίδης προέβη στο αυτονόητο, όταν λόγω της επετείου της 28ης Οκτωβρίου υψώθηκε σε νεκροταφείο Ελλήνων πεσόντων η Ελληνική Σημαία ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής και αγήρω μνήμης.
Μη αντέχοντας να βλέπει την Ελληνική μας Σημαία να υποστέλλεται ατάκτως από Αλβανούς αστυνομικούς πυροβόλησε για εκφοβισμό και κινούμενος από αγνά Εθνικά συναισθήματα.
31 Οκτωβρίου – Γιορτή: Άγιοι Στάχυς, Απελλής, Αμπλίας, Ουρβανός, Νάρκισσος και Αριστόβουλος οι Απόστολοι
Τότε οι Αλβανοί τον χτύπησαν άνανδρα στην θωρακική χώρα και τον συνέλαβαν αιμόφυρτο σέρνοντας τον υποδειγματικά ενώ λίγο μετά ακολούθησε και η χαριστική βολή στο κρανίο.
Οι Αλβανοί ως λαός απαίδευτος και μοχθηρός έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την ανδραγαθία τους αυτή και ο πρωθυπουργός τους εν ολίγοις συνέστησε στην Ελλάδα ότι μας απάλλαξε από έναν άνθρωπο κακοποιό.

Χαρακτήρισε τον Έλληνα Εθνομάρτυρα «τρελό» και πως η απώλεια του ήταν σωτήριος.
Η καυχησιολογία τους έφθασε στο σημείο να μιλούν για ηρωϊκή επιχείρηση, τη στιγμή που επιστράτευσαν ολόκληρη ομάδα επίλεκτων αστυνομικών για να αντιμετωπίσουν έναν και μόνον άνθρωπο.
Η μανία τους ήταν τόσο ξέφρενη που άνανδρα έριξαν και την χαριστική βολή στον γενναίο Έλληνα που αψήφισε την «κατεργαριά» των Αλβανών.
Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπ.Εξ. κωφεύει για να μην χαλάσουν τις σχέσεις τους. Δεν θέλει να δοθεί έκταση.
Εξάλλου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ήταν τραγουδοποιός εναντιοντων ακραίων και Εθνικιστών.
Οπότε η θυσία του δεν σημαίνει κάτι για τα δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης δεν πρέπει να ερεθίσουμε και τα Σκιπτάρια που παρεπιδημούν στην χώρα μας σαν παράσιτα και απολαμβάνουν όλα τα αγαθά της φιλόξενης πατρίδας μας.

Μας προκαλούν, μας σκοτώνουν, μας ληστεύουν, μας ήρθε όλη η σαβούρα και κακοποιοί, ελαχίστων εξαιρουμένων, που ελευθέρωσαν εσκεμμένα από τις φυλακές τους και διαπρέπουν στην εγκληματικότητα στην δύσμοιρη Ελλάδα, λεηλατώντας τις περιουσίες του φτωχού κόσμου.
Να απελαύνονται κύριοι της Κυβέρνησης πάραυτα. Καίνε την Σημαία μας;
Φυλάκιση ή απέλαση. Βεβηλώνουν τα Όσια και Ιερά μας και σε λίγα χρόνια έγιναν αφεντικά στην ίδια μας την χώρα ! Πως ; Εσείς ξέρετε και εμείς καλύτερα.
Έξω οι κακοποιοί εγκληματίες Αλβανοί και κάθε λογής παρόμοιοι μετανάστες από την Ελλάδα.
Ποτέ δεν τίμησαν την χώρα που τους φιλοξένησε παρά ολίγοι.
Ποτέ δεν ύψωσαν την Ελληνική Σημαία στις εθνικές εορτές.
Ποτέ δεν πέταξαν από πάνω τους την αλβανική ταυτότητα.
Ακριβώς ποιος πήγε φαντάρος για την Ελλάδα; Ξεχνάτε τις εθνικιστικές χειρονομίες τους ; Από αυτούς οι περισσότεροι πήγαν για την απόκτηση της Ελληνικής Ταυτότητας.
Ποτέ δεν είχαν οι περισσότεροι σχέση με την εκκλησία ούτε έχουν.
Ποτέ δεν λάτρεψαν τον ελληνικό πολιτισμό.
Είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούν δόλια το Ελληνικό κράτος και προσποιούνται ότι αγαπούν την Ελλάδα.
Την Ελλάδα την αγαπούν μόνο οι Έλληνες και κάνεις άλλος και μόνο στους Έλληνες ανήκει.
Οι Αλβανοί της Ελλάδας μέσω των σωματείων τους αδιαφορούν και ποιούν την νήσσα επειδή κατά βάθος χαιρέκακα επιδοκιμάζουν την εγκληματική αυτή πράξη των Αλβανών της γείτονος χώρας.
Εκμεταλλεύονται την φειδώ στις απελάσεις τους από την ευνομούμενη μας χώρα και πανηγυρίζουν κάθε φορά που η Ελλάδα μας τραυματίζεται. Το όνειρο της μεγάλης Αλβανίας δεν τους εγκαταλείπει ποτέ.
Σε κάθε περίπτωση είναι πρόθυμοι να εμέσουν και να εκδηλωθούν τα κατώτερα ένστικτα τους που χαρακτηρίζουν λόγω της γονιδιακής τους ιδιοσυγκρασίας.
Χαίρονται που στο πηδάλιο της χώρας μας βρίσκονται αυτοί οι μειοδότες του αγέρωχου Ελληνικού Έθνους και τους χορηγούν άφθονα κοινωνικά επιδόματα. Όμως λησμονούν σκοπίμως ότι ο καταδυναστευμένος μας λαός θα αφυπνιστεί και θα διαχωρίσει την ήρα από το σιτάρι και θα απομακρύνει πάραυτα όλους τους Αλβανούς και τους Αλβανόφρονες που κάθισαν στον τράχηλο μας.

Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν λογαριάζει, αυτό ας το θυμούνται.
Η θολοκουλτούρα και η υποκουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο τους Αλβανούς κακοποιούς μπορεί να συγκινήσει.
Και καλά οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, έρχονται και παρέρχονται !
Η Εκκλησία που είναι ; Που είναι η φωνή του Σώματος των Επισκόπων, των συγκροτούντων την Αγία Σύνοδο ;
Δεν ξανά πέρασαν τέτοια αναστήματα μουγγών; Αναίσθητων εσκεμμένα; Βολεμένων Ιεραρχών; Μονάχα ο προδομένος μας λαός έμεινε να αρθρώνει λόγο; Προς τι τόσο ένοχη σιωπή σε όλα τα Εθνικά και μη θέματα από τους επίσημους ταγούς του Έθνους ;
Προσωπικά τέλεσα Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του Δούλου του Θεού Κωνσταντίνου Κατσίφα και ενεγράφη στα Δίπτυχα της Αγίας Προσκομιδής, για να μνημονεύεται πάντοτε και η ψυχή του να ευρίσκει τόπο χλόης και αναψύξεως.
Ζητώ η Ελλάς η χώρα των Ηρώων, των Αγίων, και των Μαρτύρων.
Ζητώ το Έθνος των Ελλήνων.
Ζητώ η Ορθοδοξία.
Στέφος είληφας άφθαρτον παρά Κυρίου του Θεού ημών αδελφέ μας Κωνσταντίνε.
Μακαρία η γη η δεξαμένη σε, η δε ψυχή σου νυν εν ουρανοίς συναγάλλεται.
Αιωνία σου η μνήμη.
 
Έλληνες Αφυπνιστείτε.
 
Αρχιμανδρίτης Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός
 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...