Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ανήσυχος Ερντογάν για το «δωράκι» από το Wikileaks…

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, καταδικασμένη όπως όλες οι παρόμοιες να αποτύχει, έχει αποδυθεί το τουρκικό «βαθύ κράτος» των ισλαμιστών, καθώς μεγιστοποιείται η ανησυχία για 300 χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα...
που υποσχέθηκε να δώσει στη δημοσιότητα ο ιστοχώρος Wikileaks από σήμερα μέχρι τις 7 Ιουλίου και αναμένεται να φωτίσουν ακόμα και σκοτεινές πτυχές του πραξικοπήματος…

Όπως έχει προαναγγελθεί, τα μηνύματα είναι ανάμεσα σε στελέχη του ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, το AKP, και αναμένεται να βάλουν νέα φωτιά στο πολιτικό σκηνικό που είναι ήδη ταραγμένο σε υπερθετικό βαθμό…

Τα WikiLeaks ανακοίνωσαν χθες με ανάρτηση στο Twitter ότι δεχόντουσαν «παρατεταμένη επίθεση» στην ηλεκτρονική του υποδομή. Χωρίς να μπορούν με βεβαιότητα να εντοπίσουν τους δράστες, αν και οι υποψίες στρέφονταν εύλογα προς την Τουρκία.

«Θα επικρατήσουμε και θα δημοσιεύσουμε», ανέφερε όμως σε νέα ανάρτηση…

Εν αναμονή λοιπόν…


http://www.defence-point.gr



To Wikileaks ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα από 100.000 αρχεία σχετικά με το πραξικόπημα στην Τουρκία, την πολιτική δύναμη και ιεραρχία.

Οι διαχειριστές του ιστοτόπου Wikileaks ανακοίνωσαν μέσα απ' τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως ετοιμάζονται να προχωρήσουν στη δημοσίευση περισσότερων από 100.000 απόρρητων αρχείων για το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές του ιστοτόπου έγραψαν ότι πρόκειται να διαρρεύσουν σύντομα τα έγγραφα για την πολιτική εξουσία της Τουρκίας.

"Ετοιμαστείτε για μια μάχη καθώς θα δώσουμε στη δημοσιότητα 100k+ αρχεία για τη δομή της πολιτικής εξουσίας της Τουρκίας", αναφέρει το tweet του WikiLeaks.

http://news247.gr

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...