Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

O Πούτιν σε ρωσική μονή σε προσευχή για τους ρώσους στρατιωτικούς που έπεσαν στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

O ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε το αρχαίο μοναστήρι Falam στη Β Ρωσία όπου πραγματοποιήθηκε προσευχή για την ανάπαυση των ψυχών των ρώσων στρατιωτικών που έπεσαν ηρωικά στον πόλεμο στη Συρία.
Ο ρώσος πρέοδρος πήγε στην ιστορική μονή που είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της πνευματικότητας και του ασκητισμού στη Ρωσία μια μέρα μετά την ανακοίνωση του  Υπουργείου Άμυνας της χώρας για το θάνατο 2 ρώσων πιλότων κατά την κατάρριψη του ελικοπτέρου « Mi -25″κοντά στη συριακή Παλμύρα.

CapΔΙΞΗΔΞΙ

Ο Πούτιν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου παραβρέθηκε στη λειτουργία στον καθεδρικό της Μεταμόρφωσης που είναι το καθολικό και η πιο ιστορική εκκλησία της μονής και συμμετείχε στο μυστήριο της θείας Ευχαριστίας  αφού μετάλαβε.

CaΙΞΙΞΔ

Μετά το τέλος της λειτουργίας ο ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον πατριάρχη Κύριλλο όοσ και τους μοναχούς της αδελφότητας να μην ξεχνούν να μνημονεύουν τους ρώσους στρατιωτικούς που έπεσαν σε συριακό έδαφος και να προσεύχονται γι αυτούς.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ο Dmitry Peskov σχολιάζοντας την επίσκεψη Πούτιν στο νησί Falam όπου είναι η μονή δήλωσε ότι ο πρόεδρος τόνισε ότι δεν πρέπει να λησμονούμε αυτούς που εργάζονται μάχονται και θυσιάζονται για το καλό της χώρας και αναφέρθηκε στους 2 πιλότους που σκοτώθηκαν λέγοντας ότι συμμετείχαν σε επιχειρήσεις που στοχεύουν να περιχαρακώσουν την εθνική ασφάλεια της χώρας  rt 11.7.16

CΔΘΗΔΗΘhttps://dimpenews.com/2016/07/11/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...