Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Απίστευτη προβοκάτσια: Σκότωσαν την Βρετανίδα βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ για να μην βγει το Brexit! (βίντεο)

Πέθανε πριν από λίγο η Βρετανίδα βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ. Ο φόνος της αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την πορεία του δημοψηφίσματος για το Brexit

Είναι πιθανόν να πρόκειται περί προβοκάτσιας για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην ψηφίσει ένα Brexit.
Άλλωστε ο ίδιος ο Ν.Τουσκ δήλωνε σήμερα ότι είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον της Βρετανίας στην ΕΕ.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο Press Association ότι η Κοξ προσπάθησε να παρέμβει σε έναν καυγά μεταξύ δύο ανδρών.
Ο ένας από αυτούς τράβηξε ένα όπλο από μια τσάντα και πυροβόλησε δύο φορές.
Σύμφωνα με το Channel 4, η Κοξ φέρει και τραύματα από μαχαίρι.
Ένας άλλος μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται το τηλεοπτικό κανάλι Sky News, υποστήριξε ότι ο δράστης φώναξε  «Πρώτα η Βρετανία».
Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στη δημοτική βιβλιοθήκη του Μπρίστολ, όπου η Κοξ οργανώνει τακτικά συναντήσεις με τους ψηφοφόρους της περιφέρειάς της.
Μόλις έγινε γνωστή η επίθεση, η εκστρατεία «Stronger In», που μάχεται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ότι διακόπτει όλες τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για σήμερα.
«Αναβάλλουμε όλες τις εκδηλώσεις για σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με την Τζο Κοξ και την οικογένειά της» ανέφερε στο Twitter.
Την ίδια απόφαση, να σταματήσει δηλαδή για σήμερα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου, έλαβε και η επίσημη εκστρατεία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...