Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

5765535a18c77324a4b5d913 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Μεγάλη έκταση έχει πάρει από το Σαββάτο στον τουρκικό τύπο η επίθεση που έγινε από κάποιους αγνώστους, (όπως πάντα), μασκοφόρους με βόμβες μολότοφ στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, το οποίο ψευδώς αναφέρεται σαν πατρική οικία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.
Όπως αναφέρεται περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κινήθηκαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο προξενείο.


Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν προς το μέρος τους, εκείνοι πέταξαν είκοσι μολότοφ που κατέληξαν στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, μόνο μικρές φθορές σε ένα όχημα.

Πολλοί καραδοκούν για να μας επαναφέρουν τα γεγονότα του 1955 όταν από το προξενείο της Θεσσαλονίκης σε μια καλοστημένη επίθεση-προβοκάτσια, εξοντώθηκε ο ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης.

Οι συγκυρίες είναι πολύ καυτές, καθώς η Τουρκία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα για πρώτη φορά τόσο έντονα στην σύγχρονη ιστορία της.


 http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...