Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πειραιάς: Κατέσχεσαν κοντέινερ γεμάτο με χιλιάδες οπιούχα χάπια για τους τζιχαντιστές ίδια με αυτά που τάιζαν τα κομμουνιστικά μορφώματα στην Ελλάδα!

Πειραιάς: Κατέσχεσαν κοντέινερ γεμάτο με χιλιάδες οπιούχα χάπια για τους τζιχαντιστές ίδια με αυτά που τάιζαν τα κομμουνιστικά μορφώματα  στην Ελλάδα!
Μπλόκο σε κοντέινερ γεμάτο με χιλιάδες οπιούχα χάπια συνολικής αξίας στη χονδρική 13.000.000 δολαρίων με τελικό προορισμό το Ισλαμικό Κράτος, έβαλαν τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών DEA.
Το φορτίο φέρεται να έφθασε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι του Πειραιά από την Ινδία με τελικό προορισμό την πόλη Τομπρούκ της Λιβύης. Αμέσως τέθηκε σε παρακολούθηση και σήμερα το μεσημέρι έγινε η επέμβαση των αρχών.
Όταν οι αξιωματούχοι του ΣΔΟΕ άνοιξαν το κοντέινερ μήκους 40 ποδών, πίσω από τις δύο σειρές λευκών ειδών (έτσι είχε δηλωθεί επίσημα το φορτίο) εντοπίστηκαν εκατομμύρια χάπια Tramol και Tramadol των 225 ml που περιέχουν την ουσία τραμόλη, που περιέχεται στον Δ΄πίνακα της Δίωξης Ναρκωτικών για τα οποιούχα χάπια αξίας που ξεπερνά τα 13.000.000 δολάρια.

Σύμφωνα με «πηγές» του ΣΔΟΕ, το συγκεκριμένο φορτίο προοριζόταν για τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Όπως λένε, ένα μεγάλο μέρος θα ριχνόταν στη μαύρη αγορά και το υπόλοιπο θα πήγαινε για χρήση των καμικάζι αυτοκτονίας καθώς η συγκεκριμένη ουσία έχει, όπως λένε οι ειδικοί, τη δυνατότητα να «αφαιρεί τη συνείδηση και το συναίσθημα» οποιος κατάλαβε κατάλαβε!!τα ίδια έδιναν και στα μιασματα που σκότωσαν το Καντάφι!οπως και στα "ελληνικά" μορφώματα, αυτά τα ζόμπι στο ΚΚΕ και όχι μόνο!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...