Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η αντίδραση της Χίλαρι αποκαλύπτει πολλά...

σχόλιο Γ.Θ : Όταν θα έχει το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά στα χέρια της και η οργή κατά του Πούτιν θα την κυριεύει, θυμηθείτε αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω...

Ένας πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, υπεύθυνος για την ασφάλεια του πρώην Προέδρου Μπιλ Κλίντον, θα κυκλοφορήσει ένα αρκετά αποκαλυπτικό βιβλίο με τίτλο "Crisis of Character".
Ο Γκάρι Μπερν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπήρξε ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας της συζυγικής απιστίας του Μπιλ Κλίντον, χαρακτηρίζει μέσα από τα γραπτά του την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και διεκδικήτρια του χρίσματος των Δημοκρατικών για την προεδρία της χώρας, ως «ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, παρορμητική, περιτριγυρισμένη από συκοφάντες και περιφρονητική προς τους κανόνες που ισχύουν για όλους τους άλλους».

Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, υποστηρίζει ότι μια «ιδιαίτερα έντονη λογομαχία» μεταξύ του ζευγαριού «τελείωσε με χειροδικία» και ένα μπλε βάζο σπασμένο στο πάτωμα.

Την επόμενη μέρα ο Πρόεδρος Κλίντον εμφανίστηκε στο γραφείο «με ένα καταμαύρο μάτι», ισχυρίζεται ο πρώην πράκτορας στο βιβλίο του.

Όταν ο Μπερν ζήτησε ζήτησε από την γραμματέα του Λευκού Οίκου, Νάνσι Χένριχ, να του πει για το μαύρο σημάδι στο πρόσωπο του Προέδρου, εκείνη απάντησε: "Ω, εεε, ο Πρόεδρος είναι αλλεργικός στον καφέ".

Στο βιβλίο του ισχυρίζεται επίσης ότι κυρία Κλίντον δείχνει «περιφρόνηση για τους απλούς ανθρώπους» και ότι «στερείται της ακεραιότητας και της ιδιοσυγκρασίας» που απαιτείται για να γίνει κάποιος/α Πρόεδρος.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου και είναι ήδη το νούμερο 1 στη λίστα του Amazon με τα μπεστ σέλερ.


http://www.stoxos.gr/2016/06/blog-post_406.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...