Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ! Με κλωτσιές τον υποδέχθηκαν οι Κρητικοί – Του φώναζαν «ΠΡΟΔΟΤΗ!» – Φυγαδεύθηκε κακήν κακώς μέσα στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

polakis
Με κλωτσιές και συνθήματα υποδέχθηκαν οι Κρητικοί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Ο υπουργός μετέβη σήμερα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και μόλις πλησίασε στο προαύλιο, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον κλωτσούν και φωνάζουν εξαγριωμένοι «προδότη». Τελικά ο υπουργός φυγαδεύθηκε κακήν κακώς μέσα στο νοσοκομείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ο κ. Πολάκης αρχικά συναντήθηκε με τον δήμαρχο και στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου έξω είχε συγκεντρωθεί πλήθος κατοίκων πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνας Ιεράπετρας:
«Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας και όλης της Νοτιοανατολικής Κρήτης που εξυπηρετούμαστε από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, παλεύουμε αποφασιστικά και ακούραστα, εδώ και έξι χρόνια, για το αναφαίρετο δικαίωμά μας στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία. Οι αγώνες μας ενάντια στις μεθοδεύσεις και τις πολιτικές παλιών και νέων κυβερνήσεων έχουν κρατήσει το νοσοκομείο μας ανοιχτό και ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Με αγώνες απαντάμε στα νέα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν κυβέρνηση και «θεσμοί» οδηγώντας στην πλήρη διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη φοροαρπαγή του εισοδήματος των μεσαίων και φτωχών στρωμάτων, την καταστροφή των μικρομεσαίων και των αγροτών, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων.
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΗ, σύσσωμη η Ιεράπετρα, δήμος, φορείς και κάτοικοι «υποδεχόμαστε» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ:
Να υλοποιηθούν άμεσα οι δεσμεύσεις του Υπουργείου για μόνιμους διορισμούς γιατρών και προσωπικού
Να δρομολογηθούν τώρα όλες οι μόνιμες προσλήψεις γιατρών και προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού) που χρειάζονται για την πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών του Νοσοκομείου μας.
Να προστεθούν άμεσα οι δύο οργανικές θέσεις (πνευμονολόγου και οδοντίατρου) που μετατράπηκαν σε θέσεις της παθολογικής κλινική.
Νέο οργανισμό που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας
Να διασφαλιστεί ένα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΛΗΡΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον κόσμο, με επαρκή χρηματοδότηση αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό».


http://www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...